Β' ΕΘΝΙΚΗ

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή τα ”Εσπέρεια”

Με επιτυχία διοργάνωσε ο Έσπερος Λαμίας την αθλητική και περιβαλλοντολογικού χαρακτήρα  εκδήλωση ”Εσπέρεια”, με τη συμμετοχή αθλητών των ακαδημιών της τοπικής ομάδας, της Νίκης Βόλου και του ΓΑΣ Κομοτηνής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Έσπερου:
Ο Σύλλογος μας Έσπερος Λαμίας διοργάνωσε με επιτυχία, κατά  το διάστημα 28 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου 2020 την αθλητική και περιβαλλοντολογικού χαρακτήρα  εκδήλωση τα ”ΕΣΠΕΡΕΙΑ”.
Στην εκδήλωσή μας έλαβαν μέρος οι μικροί αθλητές των τμημάτων υποδομών Ακαδημίας του Εσπέρου Λαμίας, της Νίκης Βόλου και του ΓΑΣ Κομοτηνής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους θεσμικούς εκπροσώπους φορέων, τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής επικοινωνίας, τα φίλια αθλητικά σωματεία και όλους τους γονείς,  που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας.
Θα κάνουμε  μνεία στην  συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, με τον Δήμο Λαμιέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με ιδιαίτερη αναφορά της συνεργασίας, στα πρόσωπα του κ.Αντιδημάρχου Λαμιέων κ.κ.Φώσκολο Παναγιώτη και του κ.Αντιπεριφεριάρχη κ.κ. Κυρμανίδη Ηλία. 
Οι ανωτέρω φορείς αναγνωρίζοντας έμπρακτα την εθελοντική και ερασιτεχνική προσπάθειά μας, που ως σκοπό έχει την ανάπτυξη του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες παιδιών και μέσω αυτού την προσφορά στην πόλη μας, ενήργησαν στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους, μέσα σε πνεύμα αμοιβαίας συνεργασίας, με γνώμονα την αθλητική ανάπτυξη της νεολαίας του Δήμου μας”.

Σχετικά άρθρα

Λιγότεροι όμιλοι στις Εθνικές κατηγορίες την επόμενη διετία!

pannikolaou

Μεταγραφές: Ενιαία μεταγραφική περίοδος από 15 Ιουλίου-30 Αυγούστου!

pannikolaou

Στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής ο Έσπερος Λαμίας!

pannikolaou