Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Αναστέλλουν τη λειτουργία των ακαδημιών τους Ερμής Σχημ.-Αίαντας Αυλίδας-Κάδμος

Τρεις ακόμα ομάδες, οι Ερμής Σχηματαρίου, Αίαντας Αυλίδας και Κάδμος, ανακοίνωσαν την αναστολή της λειτουργίας των ακαδημιών τους ως μέτρο πρόληψης ώστε να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου: ”Μετά από συναντήσεις που είχε ο κ. Οικονόμου και η διοίκηση με την επιστημονική ομάδα του ΟΠΑΠ και την ΓΓΑ αποφασίστηκε πως:
Η διοίκηση του συλλόγου μας συντάσσεται πλήρως με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας στα πλαίσια προστασίας της δημόσιας υγείας και προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού στη χώρα μας.
Η ευθύνη της προστασίας της υγείας των μικρών μας αθλητών είναι τόσο ατομική, όσο και συλλογική.
Ως εκ τούτου ανακοινώνουμε την ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ της λειτουργίας των Ακαδημιών του Συλλόγου (ισχύ από Τετάρτη 11/3/2020).
Οι Ακαδημίες μας θα αναστείλουν τη λειτουργία τους για χρονικό διάστημα 14 ημερών, μέχρι και την 25η Μαρτίου.
Ενημερωνουμε τους γονείς πως θα τους σταλεί νέο μήνυμα”

Η ανακοίνωση του Αίαντα Αυλίδας:Την απαγόρευση λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλων των βαθμίδων για την πρόληψη εξάπλωσης του κοροναϊού προβλέπει Κοινή Απόφαση των υπουργών Παιδείας Ν. Κεραμέως και Υγείας Β. Κικίλια κατόπιν εισήγησης της Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Λοιμωξιολόγων απο 10.03.20 εως 24.03.20.Η Ακαδημία μας οφείλει και έχει την υποχρέωση με γνώμονα την δημόσια υγεία ν’ ακολουθήσει τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων και να εναρμονιστει μ’ αυτές για την προστασία αθλητών και συνοδών. Γι αυτό και αναστέλλει την λειτουργία της από σήμερα Τετάρτη 11.03.20 εώς και την Τετάρτη 25.03.20. Στο διάστημα αυτό ενημερωθήκαμε από τον Δήμο πως θα γίνει και απολύμανση σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια της πόλης ως επιπλέον μέτρο πρόληψης ,οπότε ας είμαστε όλοι όσο πιο προσεχτικοί γίνεται για να αποτρέψουμε την εξάπλωση του ιού ,ακολουθώντας τις οδηγίες που εξέδωσε το υπουργείο υγείας.Σε νεότερη ανάρτηση μας θα σας ενημερώσουμε για την επανέναρξη των ακαδημιών”.

Η ανακοίνωση του Κάδμου: ”Η Ε.Σ ΚΑΔΜΟΣ ενημερώνει γονείς και αθλητές ότι: Μετά τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και την Κοινή Υπουργική Απόφαση για την προστασία από τον κορονοϊό και προτάσσοντας πάντα την ανάγκη για διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των αθλητών μας ανακοινώνουμε ότι αναστέλλονται όλες οι προπονήσεις των Ακαδημιών του Συλλόγου μας μέχρι 24/03. Θα υπάρχει νεώτερη ενημέρωση για την επαναλειτουργία και επανεκκίνηση των προπονήσεων. Προτρέπουμε από την πλευρά μας σε όλους να τηρούν τους κανόνες προστασίας και υγιεινής που προτείνονται από τους αρμόδιους φορείς.’

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Δύσκολη νίκη και οριστικά στη 2η θέση! Α.Ε. Καρύστου-Τελεθριακός 76-67

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Την Κυριακή (21/4) ο εξ αναβολής αγώνας Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας

pannikolaou