Β' ΕΘΝΙΚΗ

Υπόδειγμα δύναμης και ελπίδας ο Σταύρος Σακελλαρόπουλος!

Μέσα στη γενικότερη ανησυχία για την εξάπλωση του κορωνοϊού, μια είδηση σήμερα το πρωί έδωσε σε όλους μας δύναμη και ελπίδα, πως μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Ο γενικός αρχηγός του Λοκρού Σταύρος Σακελλαρόπουλος, ένας από τους πλέον δραστήριους ανθρώπους στο χώρο του μπάσκετ στη δική μας περιφέρεια και πρόσωπο-αναφορά για την ομάδα της Αταλάντης, πριν από περίπου 20 μέρες ξεκίνησε τη δική του μάχη έχοντας διαγνωστεί με κακοήθεια στο πόδι.

Σήμερα, μετά από 8 μέρες νοσηλείας και δύο χειρουργεία, πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του  να είναι ελεγχόμενη.

Ο ίδιος, με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook έγραψε για το πρόβλημα της υγείας του, με σκοπό όπως αναφέρει, να δώσει δύναμη και ελπίδα και να μην απογοητευόμαστε ποτέ!

Από εμάς, τις καλύτερες ευχές στο Σταύρο, για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο φυσικό του χώρο, το κλειστό γυμναστήριο της Αταλάντης!

Η ανάρτηση του σήμερα το πρωί!

‘Μετά από 8 μέρες νοσηλείας στο 424 ΓΣΝΕ εξιτήριο σήμερα.Ο άνθρωπος είναι θηρίο.Ποτέ μην το βάζετε κάτω ότι κ να μάθετε ότι κ να σας συμβεί στην ζωή μας.Δύναμη κ πίστη κ όλα καλά θα πάνε. Όσοι με ξέρετε γνωρίζετε ότι είμαι δυνατός άνθρωπος αλλά κ ευαίσθητος.Ναι μου ήρθε κεραμίδα η είδηση περί κακοήθειας στο πόδι μετά από 8 μήνες.Σοκαρίστηκα στην αρχή.Ευτυχώς όμως μετά από εξετάσεις κ δύο χειρουργεία είναι τοπικού χαρακτήρα η κακοήθεια κ ελεγχόμενη.Είμαι ψύχραιμος κ ήρεμος ότι όλα θα πάνε καλά.Το πιστεύω. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην αγαπημένη μου κόρη που κ επιστημονικά σαν γιατρός ήταν συνέχεια δίπλα μου. Είμαι υπερήφανος για την Στέλλα μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Αρετή.Σε όλους εσάς που με γεμίσατε με υπέροχα μην. αγάπης στήριξης για το θέμα της υγείας μου.Στην ζωή δίνεις αγάπη παίρνεις αγάπη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή του Νοσοκομείου κύριο Ιωσηφίδη όπως κ στον Υδκτή κύριο Κατζικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γεν. Αρχίατρο κύριο Αθανασόπουλο κ στο νοσηλευτικό προσωπικό της Β’Χ του νοσοκομείου.Ελάχιστοι μου είπαν γιατί τα γράφεις δημόσια..Τα γράφω για να δώσω δύναμη κ ελπίδα κ να μην απογοητευόμαστε ποτέ.Φιλιά πολλά. Έχετε την αγάπη μου πάντα.Την καλημέρα μου”.

Σχετικά άρθρα

Ο Γιαπλές οδήγησε με ανατροπή τα Τρίκαλα στον τελικό ανόδου για την Α2!

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

Εθνικός Λιβαδειάς: ”Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας περισσότερο από ποτέ”.

pannikolaou