B ΕΣΚΑΣΕ RETRO Α ΕΣΚΑΣΕ Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΡΙΤΕΣ

Baby face challenge by Stereabasket! (μέρος 6ον)

Συνεχίζουμε το baby face challenge που ξεκινήσαμε από την περασμένη Κυριακή, με μεγάλη συμμετοχή και αντίστοιχη αποδοχή από όλους εσάς!

Μπορείτε να εξακολουθήσετε να μας στέλνετε τις φωτογραφίες σας στη σελίδα του stereabasket στο facebook, στο e-mail ([email protected]) και με όποιο άλλο τρόπο θέλετε, μέχρι και σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου!

Συνεχίζουμε λοιπόν σήμερα το baby face challenge, με δικές σας φωτογραφίες από τα παιδικά σας χρόνια! Λίγη υπομονή και όλες θα δημοσιευτούν!

Μην περιμένετε, μπείτε και εσείς στο παιχνίδι, παίκτες-προπονητές-παράγοντες-διαιτητές-κριτές-φίλοι του μπάσκετ και στείλτε μας τις δικές σας φωτογραφίες!

Συνεχίζουμε σήμερα Παρασκευή, με μια ακόμα πεντάδα φωτογραφιών!

 

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Δεν μπορεί να μην τον αναγνωρίσατε αμέσως…Ιδίως η φωτογραφία με το στεφάνι, είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα…Που μπορεί να τον δείτε σήμερα; Σε γήπεδα μπάσκετ, να είναι ενεργός αθλητής στα 47 του, άσχετα αν μοιάζει να έχει ακόμα τουλάχιστον μια γεμάτη 5ετία (και λίγα λέω) μπάσκετ! Ασφαλώς και πρόκειται για τον Θανάση Πούλο!

 

Μια ζωή μέσα στα γήπεδα!

Μια ζωή μέσα στα γήπεδα, από τα παιδικά του χρόνια βοηθώντας όπως και όλη η οικογένεια τον πατέρα του που ήταν υπάλληλος του γηπέδου, πουλώντας πορτοκαλάδες και καθαρίζοντας το γήπεδο καθώς καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Εκεί, πέρασε τα περισσότερα από τα  χρόνια της ζωής του, στο γήπεδο τον γνωρίσαμε και τον εκτιμήσαμε, καθώς πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά (έτσι αισθάνεται και το δείχνει) του μπάσκετ της Περιφέρειας και δεν είναι άλλος από τον προπονητή της Αναγέννησης Λαμίας, Κώστα Κουμπούρα! Η μεγάλη φωτογραφία είναι από τα πρώτα μαθητικά χρόνια, πάνω αριστερά στο γήπεδο από μικρός βοηθώντας τον πατέρα του σε εργασίες! Ακριβώς από κάτω δείχνει το ταλέντο του και ως χορευτής στο Λύκειο Ελληνίδων το 1975 (στο κέντρο). Στην κάτω τριάδα, αριστερά σχολικό πρωτάθλημα και ο Κ. Κουμπούρας με την μπάλα εφορμά ως παίκτης του Οικονομικού Γυμνασίου προς το καλάθι του 1ου Λυκείου Αρρένων σε ένα ιστορικό αγώνα, καθώς ήταν η πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια που το Οικονομικό Γυμνάσιο έσπαζε την κυριαρχία του 1ου! Στην κεντρική φωτογραφία, παρέλαση στη Λαμία ως μαθητής της 1ης Γυμνασίου με τον Κουμπούρα να είναι τρίτος από την εξωτερική σειρά, ενώ στη φωτογραφία δεξιά, παίκτης του Οικονομικού Γυμνασίου, στην κάτω σειρά με την μπάλα στα χέρια!

 

Άψογος σε όλα του!

Για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν, πως δεν μπορεί να συνδυαστεί ο αθλητισμός και ενίοτε ο πρωταθλητισμός με το διάβασμα και τις σπουδές, δεν έχουν παρά να δουν το παράδειγμα του κυρίου στην παραπάνω φωτογραφία. Σπουδαστής στη Θεσσαλονίκη στο Αριστοτέλειο και παράλληλα παίκτης του ιστορικού ΒΑΟ στα μέσα της δεκαετίας του ’90, με τον οποίο κατέκτησε ως βασικό μέλος της ομάδας, την άνοδο από τη Β΄ Εθνική στην Α2 και από την Α2 στην Α1. Η παραπάνω φωτογραφία δε, είναι από τον αγώνα με αντίπαλο τη Λάρισα που έδωσε την άνοδο στην Α2 στον ΒΑΟ. Με αυτές τις εύστοχες βολές (σιγά μην τις έχανε) έστειλε το ματς αρχικά στην παράταση για να πάρει μετά η ομάδα του τη νίκη και την άνοδο! Έπαιξε και ορισμένα παιχνίδια στην Α1 (χρονιά στην οποία ο ΒΑΟ είχε νικήσει τον μετέπειτα πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό) για να γυρίσει στη Χαλκίδα και να βοηθήσει ουσιαστικά την ΑΓΕΧ σε μια σειρά επιτυχημένων σεζόν που την έφεραν στην Α2. Ο λόγος ασφαλώς για τον Νίκο Καπελέρη, καθηγητή σήμερα και ιδιοκτήτη Φροντιστηρίου στο Σχηματάρι!

 

Με το μπάσκετ στην καρδιά!

Είναι πολύ ευχάριστο, όταν στο mail ή στη σελίδα του stereabasket στο facebook, έρχονται φωτογραφίες από νεαρά παιδιά, που τώρα κάνουν τα βασικά τους βήματα στο τοπικό μπάσκετ! Ένας από αυτούς είναι και ο 19χρονος Γεράσιμος Μεσσήνης από την πρωτοπόρο ομάδα των Μπούκαλη φέτος στη Γ’ ΕΣΚΑΣΕ, που παραπάνω, τον βλέπετε σε φωτογραφίες από τα πρώτα χρόνια της ζωής του!

 

Αστέρι του μπάσκετ από μικρή!

 

Αποτελεί μια από τις κορυφαίες αθλήτριες του μπάσκετ, τουλάχιστον για τη δική μας Περιφέρεια, με μεγάλη καριέρα και που ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να αγωνίζεται με επιτυχία στον Πρωτέα Σχηματαρίου, κάνοντας ακόμα και τώρα τη διαφορά!

Έπαιξε για 15 χρόνια στον Άρη Θήβας, κερδίζοντας την άνοδο στη Β’ Εθνική το 1997, ενώ το 1999 στην άνοδο του Άρη στην Α2 Γυναικών ήταν πρώτη σκόρερ της ομάδας της και 3η σε όλη την κατηγορία!

Την περίοδο 2003-04 κέρδισε την άνοδο στην Α1 όπου αγωνίστηκε για 4 χρόνια, ενώ το 2008 πήρε το πρωτάθλημα με την Παναγίτσα και την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Όπως φαίνεται και στις παραπάνω φωτογραφίες από μικρή είχε πάθος με το μπάσκετ και ασφαλώς μιλάμε για την Μαντώ Αναστασίου!

Σχετικά άρθρα

Λοκρός: Η απονομή της κούπας στους πρωταθλητές! (pics)

pannikolaou

Οι προκηρύξεις σε Α2, Β’ Εθνική, Γ’ Εθνική με τη συμμετοχή των ομάδων της Περιφέρειας!

pannikolaou

Σαν σήμερα…27 Ιουνίου (2016-2021)

pannikolaou