B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED RETRO Α ΕΣΚΑΣΕ Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΡΙΤΕΣ

Baby face challenge by Stereabasket! (μέρος 9ον)

Ολοκληρώνεται σήμερα το baby face challenge by Stereabasket που ξεκινήσαμε από την περασμένη Κυριακή, με μεγάλη συμμετοχή και αντίστοιχη αποδοχή από όλους εσάς!

Σας ευχαριστούμε όλους για την αποστολή φωτογραφιών και τη συμμετοχή σας! Περάσαμε 9 όμορφες μέρες, που μας γύρισαν πολλά χρόνια πίσω, εν μέσω κορωνοϊού και της πρωτοφανούς κατάστασης που επικρατεί σε όλο τον κόσμο!

Πάμε λοιπόν, να δούμε και την τελευταία πεντάδα φωτογραφιών!

 

Τρεις 10ετίες στα γήπεδα!

Συνδύασε το διάβασμα με το μπάσκετ και τα κατάφερε εξίσου καλά και στα δύο. Στην πρώτη φωτογραφία, σε ηλικία 10 ετών στο Δημοτικό της Λιβαδειάς, στη δεύτερη στο ανοικτό γήπεδο 5 χρόνια αργότερα! Έπαιξε μπάσκετ σε όλα τα τμήματα της Α.Ε. Λιβαδειάς πανηγυρίζοντας μεταξύ άλλων ως ενεργό μέλος την άνοδο στη Γ’ Εθνική το 2008. Αγωνίστηκε ακόμα στον Φοίνικα Αγ. Σοφίας (Α’ ΕΣΚΑΝΑ), ενώ ακόμα και τώρα είναι πρωταγωνιστής στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ ως παίκτης του Απόλλωνα Λιβαδειάς, έχοντας φτάσει την 3η 10ετία στα γήπεδα! Παράλληλα, εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με την προπονητική, έχοντας από πέρυσι αναλάβει και το ανδρικό τμήμα της Αλιάρτου. Ο ανωτέρω εικονιζόμενος νεαρός όπως καταλάβατε, είναι ο Μάριος Σκαλτσάς!

 

”Σχεδιάζει” εντός και εκτός παρκέ! 

Αποτελεί σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του ΓΑΣ Βασιλικού τα τελευταία δύο χρόνια και με σημαντική συμβολή στις επιτυχίες του, έχοντας καθολική αποδοχή από παίκτες και αντιπάλους όλα αυτά τα χρόνια που παίζει μπάσκετ, όχι μόνο για το ταλέντο του, αλλά και για τον χαρακτήρα του! Μπορεί και ”σχεδιάζει” πάνω στο παρκέ με την ίδια ευκολία που το κάνει και στο γραφείο του, καθότι τοπογράφος-μηχανικός, έχοντας όλη η οικογένεια το μπασκετικό και επαγγελματικό…dna! Στην πάνω δεξιά φωτογραφία διακρίνεται μαζί με τον αδερφό του Νίκο και ο νεαρός με το …πλούσιο μαλλί δεν είναι άλλος από τον Μπάμπη Μπέλλο!

 

Από την Αυλίδα…στη Θήβα! 

Φωτογραφίες μικρότερης ηλικίας δεν βρέθηκαν, ας όψεται για αυτό ο…κορωνοϊός που τις ”κλείδωσε” στο πατρικό σπίτι, οπότε δεν είναι και δύσκολο να ξεχωρίσετε τον νεαρό της φωτογραφίας! Σε ηλικία 17 χρονών στην 5ημερη και σε ηλικία 19 ετών στο Ναυτικό, ο νεαρός είναι ο Νικολέττος Φραγκούλης, παίκτης και αργότερα προπονητής του Γ.Σ. Αυλίδας και από φέτος στο προπονητικό τιμ του Άρη Θήβας στη Γ’ Εθνική. Στα χνάρια του, με πολύ καλά μπασκετικά χαρακτηριστικά και τα παιδιά του, με τον κόουτς να έχει μεταδώσει με τον καλύτερο τρόπο το…μπασκετικό dna!

 

Οικογένεια με στυλ…αθλητικό!

Μην σας ξεγελάει η φωτογραφία με την μπάλα του ποδοσφαίρου, καθώς τις…κακές συνήθειες τις έκοψαν από νωρίς! Τρία αδέρφια με…στυλ αθλητικό και κυρίως μπασκετικό, που δίνουν ήδη το στίγμα τους στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ, από τις υποδομές μέχρι τα τμήματα ανδρών! Η οικογένεια Κικίδη, με τους Κώστα και Νίκο, συμπαίκτες φέτος στον ΓΑΣ Βασιλικού και τον Βαγγέλη στην ΑΓΕ Χαλκίδας, παιδιά με ταλέντο αλλά και εξαιρετικούς χαρακτήρες, πάντα σεμνοί, εντός και εκτός γηπέδων!

 

Από τα ΄΄κιτρινόμαυρα” στη διαιτησία! 

Μια ζωή μέσα στο μπάσκετ, αρχικά ως παίκτης στη Θεσσαλονίκη κυρίως με τον Άρη Θεσσαλονίκης στα τμήματα υποδομής και αργότερα ως διαιτητής, φτάνοντας να σφυρίξει ακόμα και στην Α1! Στις παραπάνω φωτογραφίες, συμπαίκτης μεταξύ άλλων με τον Δημ. Παπαδόπουλο, με τον Μιχ. Ρωμανίδη στην ομαδική, αλλά και αργότερα από τη διαιτησία, με τον Λάζαρο Βορεάδη και τον Στ. Κουκουλεκίδη, σε σεμινάρια διαιτησίας σε Ερέτρια στην Αρχ. Ολυμπία αντίστοιχα! Ο λόγος ασφαλώς για τον πρώην πρόεδρο των διαιτητών Γιώργο Μπλέτσα!

Σχετικά άρθρα

Άρης Αμφίκλειας: ”Μεθοδεύσεις και περίεργες αλλαγές αγώνων από την επιτροπή πρωταθλήματος”

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-27/2)

pannikolaou

Σαν σήμερα…21 Φεβρουαρίου (2016-2023)

pannikolaou