B ΕΣΚΑΣΕ RETRO Α ΕΣΚΑΣΕ Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΡΙΤΕΣ

Baby face challenge by Stereabasket! (μέρος 5ον)

Με επιτυχία, που προκύπτει από τη δική σας συμμετοχή, συνεχίζεται το baby face challenge που ξεκινήσαμε από την περασμένη Κυριακή!

Εσείς, μπορείτε να εξακολουθήσετε να μας στέλνετε τις φωτογραφίες σας στη σελίδα του stereabasket στο facebook, στο e-mail (info@stereabasket.gr) και με όποιο άλλο τρόπο θέλετε, μέχρι και αύριο Παρασκευή 27 Μαρτίου!

Συνεχίζουμε λοιπόν σήμερα το baby face challenge, με δικές σας φωτογραφίες από τα παιδικά σας χρόνια! Λίγη υπομονή και όλες θα δημοσιευτούν!

Μην περιμένετε, μπείτε και εσείς στο παιχνίδι, παίκτες-προπονητές-παράγοντες-διαιτητές-κριτές-φίλοι του μπάσκετ και στείλτε μας τις δικές σας φωτογραφίες!

Συνεχίζουμε σήμερα Πέμπτη, με μια ακόμα πεντάδα φωτογραφιών!

“Σημαία” του Σχηματαρίου! 

Όταν έχεις περάσει τα 3/4 της ζωής σου στα γήπεδα του μπάσκετ, όταν ακόμα και τώρα στα δεύτερα…άντα είσαι ενεργός στο άθλημα και όταν η καταγωγή σου είναι από το Σχηματάρι, τότε δεν μπορεί να είσαι άλλος από τον Σωτήρη Κώνστα!  Τον αρχηγό για χρόνια του Ερμή και από φέτος παίκτης του ΓΑΣ Βασιλικού, τον βλέπετε με την παραδοσιακή στολή και την Ελληνική σημαία, στα πρώτα του μαθητικά χρόνια και…επί τω έργω, με το κύπελλο στα χέρια!

 

Από τη μηχανή στο…κλειστό! 

Συνδυάζεται η μηχανή με το μπάσκετ; Εν μέρει ναι, απαιτούν άλλωστε και τα δύο συγκέντρωση και  εγρήγορση! Ο Δημήτρης Ρούσσης, παράγοντας σήμερα στον Οπούντιο Μαρτίνου, ξεκίνησε ως…μηχανόβιος αλλά στην πορεία τον κέρδισε και το μπάσκετ και αυτό αν μην τι άλλο ήταν σημαντικό!

 

 

Με καριέρα ακόμα και στην Α1!

Ο ψηλόλιγνος νεαρός με τα μακριά άκρα στη φωτογραφία του σπιτιού του, είχε όλες τις προδιαγραφές στα νεαρά του χρόνια να γίνει ένας πολύ καλός παίκτης του μπάσκετ! Και έτσι έγινε! Ο Άρης Παπαδάκης, προπονητής σήμερα του Άρη Αμφίκλειας, έχει κάνει καριέρα σε Α1 και Α2 με τον Μίλωνα, εκεί που σήμερα αγωνίζεται με επιτυχία ο γιος του!

 

Από 6 ετών στο μπάσκετ!

Σε ηλικία μόλις 6 ετών έβαλε σορτσάκι και φανέλα και έπαιξε και τον πρώτο του αγώνα στο τμήμα μίνι της ΑΓΕΧ, με προπονητή τον Γιώργο Βόβορα του Παναθηναϊκού! Ο νεαρός στη φωτογραφία, εξακολουθεί και σήμερα να ”οπλίζει” από το τρίποντο και δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Στεφάνου της ΧΒΑ!

 

Το…φάντομ της Αυλίδας! 

Δεν είναι ο Νίκος Σαργκάνης σε μια από τις εντυπωσιακές αποκρούσεις του, όπως εκείνες στη Δανία το ’82 που του έδωσαν και το παρατσούκλι του ”φάντομ”. Είναι ένας μπασκετικός με καταγωγή από την Αυλίδα, που στα νιάτα του είχε δεχθεί κρούση ακόμα και από την ΑΕΚ για να πάει ως ημιεπαγγελματίας! Άλλωστε το στυλ, μαρτυρά μεγάλο τερματοφύλακα! Ο ανωτέρω γκολκίπερ, είναι ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Γ.Σ. Αυλίδας Ανδρέας Ιωαννίδης!

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…29 Μαρτίου (2016-2023)

pannikolaou

Οι διαιτητές της Περιφέρειας στις Εθνικές κατηγορίες (30-31/3)

pannikolaou

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou