B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED RETRO Α ΕΣΚΑΣΕ Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΡΙΤΕΣ

Baby face challenge by Stereabasket! (μέρος 8ον)

Συνεχίζουμε το baby face challenge by Stereabasket που ξεκινήσαμε από την περασμένη Κυριακή, με μεγάλη συμμετοχή και αντίστοιχη αποδοχή από όλους εσάς!

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η αποστολή φωτογραφιών και σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας! Υλικό υπάρχει, οπότε συνεχίζουμε το baby face challenge, με δικές σας φωτογραφίες από τα παιδικά σας χρόνια, με μια ακόμα πεντάδα φωτογραφιών!

 

Από τα μπάνια της Πρωτομαγιάς…στις Εθνικές κατηγορίες!

Είναι από τους καλύτερους παίκτες της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, από τους ελάχιστους που έχουν παραστάσεις από Εθνικές κατηγορίες, πόσο μάλλον και από την Α2! Τώρα, αν σας πούμε πως η καταγωγή του είναι και από την Β. Εύβοια, δεν θα αργήσετε να τον βρείτε! Αναμφίβολα, μιλάμε για τον Μάκη Κιαπέκο του Τελεθριακού, που από…δεινός κολυμβητής και μάλιστα πρωτομαγιά στην Αιδηψό σε ηλικία 6 ετών (στην άλλη φωτογραφία είναι 5 ετών στο Νηπιαγωγείο), έφτασε να παίξει με τον Χολαργό σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες, αλλά και στον Παπάγου, στον τελευταίο του σταθμό πριν επιστρέψει στα πάτρια εδάφη!

 

Τυχεροί που τον έχουμε στα μέρη μας!

Αποτελεί τιμή και χαρά για το μπάσκετ της Περιφέρειας που εδώ και τρία χρόνια είναι μέλος του. Όχι μόνο λόγω της καριέρας του στο παρελθόν στα υψηλότερα επίπεδα, αλλά κυρίως λόγω του χαρακτήρα του. Πάντα ανοικτός σε όλους, πάντα διαθέσιμος να προσφέρει ότι μπορεί. Ένας μπασκετάνθρωπος κοινής αποδοχής, που έχει μόνο φίλους όλα τα χρόνια της καριέρας του, από το Μαυροβούνιο που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα στην Εύβοια.

Ένας παίκτης που έκανε σπουδαία καριέρα ως παίκτης και που πάλι καλά που τον κέρδισε το μπάσκετ καθώς ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής στην Μπούτουτσνοστ και ο οποίος φιλοδοξεί να πετύχει κάτι αντίστοιχο και τώρα ως προπονητής.

Είχε πρότυπο τον Τόνι Κούκοτς, ξεκίνώντας απο την Ακαντέμικ για να φτάσει το 1998 στην Ελλάδα και στο Περιστέρι. Εκεί γνώρισε μεγάλες επιτυχίες αλλά και σπουδαίους συμπαίκτες όπως οι Γκούροβιτς, Γιάριτς, Κορωνιός, Άντερσεν, Τσαρτσαρής και βέβαια ο μεγάλος Αλφόνσο Φορντ. Έκανε ντεμπούτο απέναντι στον Παναθηναϊκό των Μποντιρόγκα και Ράτζα, ενώ με το Περιστέρι έπαιξε σε 8 αγώνες της Ευρωλίγκας αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων την Μπαρτσελόνα των Ναβάρο, Γιασικεβίτσιους, Ντουένιας αλλά και στην Κίντερ του Τζινόμπιλι! Ήταν μάλιστα μέλος του Περιστερίου στην ιστορική νίκη μέσα στο Μπλαουγκράνα επί της Μπαρτσελόνα!  Έφτασε μια ανάσα από το όνειρο του ΝΒΑ όταν έγινε ντραφτ το 2002 αλλά ήταν άτυχος όταν ένας σοβαρός τραυματισμός λίγες μέρες πριν το ταξίδι στην Αμερική, ακύρωσε το όνειρο! Στην Α2 ήταν μεταξύ των κορυφαίων σκόρερς και ριμπάουντερ της κατηγορίας παίζοντας σε Ξάνθη και Σπόρτιγκ! Εδώ και 3 χρόνια η…μπασκετική θεά τύχη τον έφερε στις Κονίστρες όπου τον συνδέουν εδώ και χρόνια οικογενειακές σχέσεις. Ο νεαρός στις παραπάνω φωτογραφίες όπως θα καταλάβατε είναι ο Άγκι Ιμπέζα!

 

”Ξανθός” ο πρόεδρος!

Μπορεί οι φωτογραφίες να είναι ασπρόμαυρες, αλλά από τη στιγμή που ο ίδιος μας λέει πως μικρός ήταν…ξανθός, δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε!  Ένας από τους πλέον δραστήριους ανθρώπους που υπηρετεί το μπάσκετ από το πόστο του κριτή, που προσπαθεί διαρκώς για την εξέλιξη του συνδέσμου του και που δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο των κριτών Δημήτρη Κατρακάζο! Στις παραπάνω φωτογραφίες απεικονίζεται μεταξύ άλλων με την αγαπημένη του γιαγιά, αλλά και με τις αδερφές του!

 

Ρέφερι, ετών 3!

Ο νεαρός δεξιά στη φωτογραφία είναι μόλις 3 ετών και διακρίνεται μαζί με τον 6χρονο πρώτο ξάδερφό του, στην αυλή του σπιτιού του παππού τους, στο Βασιλικό! Και οι δυο τους ασχολήθηκαν για χρόνια με το μπάσκετ, έπαιξαν σε διάφορες ομάδες, ενώ ο μελαχρινός νεαρός δεξιά, είναι ακόμα και σήμερα ενεργός και μάλιστα ο κορυφαίος στην περιφέρεια, όπως εσείς τον έχετε ψηφίσει τα δύο τελευταία χρόνια στα Stereabasket Awards. Ο νεαρός, δεν είναι άλλος από τον ρέφερι Γιώργο Τσάλα, ενώ ο ξάδερφος του, είναι ο Νίκος Γεροντίτης που αγωνίζονταν μέχρι και πριν από μερικά χρόνια!

 

Ταλέντο στο μπάσκετ!

Δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός, από το να είσαι 15 χρονών, ταλαντούχος και να σου αρέσει αυτό που κάνεις, να παίζεις μπάσκετ! Στην παραπάνω φωτογραφία ο νεαρός είναι μόλις 5 ετών, όχι πως τώρα τον…πήραν τα χρόνια! Είναι ο Πέτρος Λειβαδίτης του παιδικού τμήματος του Απόλλωνα Χαλκίδας και τον ευχαριστούμε για τη συμμετοχή του στο baby challege by stereabasket, όπως ασφαλώς και όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σχετικά άρθρα

Ο Γιαπλές οδήγησε με ανατροπή τα Τρίκαλα στον τελικό ανόδου για την Α2!

pannikolaou

Σαν σήμερα…25 Απριλίου (2016-2023)

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou