RETRO

Retro Basket: Ο Γ.Σ. Κύμης στο ξεκίνημα του το 2010!

Μια παρέα από την Κύμη προεξάρχοντος του Αλέξανδρου Θεοδώρου, επαναλειτούργησε τον ιστορικό Γυμναστικό το 2010 με τη συνέχεια να είναι λίγο έως πολύ γνωστή!

Ο Γ.Σ. Κύμης πήγε για μια 10ετία τρένο, κατακτώντας την μια κατηγορία μετά την άλλη, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ και φτάνοντας στην Α1, καταφέρνοντας τη 2η χρονιά να μπει ακόμα και στα playoffs!

Η παρακάτω φωτογραφία, είναι από το αρχείο του Ηλία Θαλάσση και από το ξεκίνημα της, το 2011. Είναι η ομάδα που πήρε τη δεύτερη άνοδο στη σειρά, από τη Β’ ΕΣΚΑΣΕ στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τους Παντελή Σέττο και Μπάμπη Κωνσταντούρα, αλλά και τον πρόεδρο και εορτάζοντα σήμερα Αλεξ. Θεοδώρου και τους Σιδεράκη, Παπασταμέλο, Τσικλιδή που στην πορεία πήραν διοικητικό ρόλο στην ομάδα.

Διακρίνονται: Πάνω από αριστερά: Παπασταμέλος Βασίλης, Δούνας Προκόπης, Σιδεράκης Βασίλης, Κωνσταντούρας Μπάμπης, Πέτσας Τάσος, Μπασινάς Χρήστος, Σέγκος Βαγγέλης, Μώρος Κώστας (προπονητής), Τσακωφίτης Γιώργος (προπονητής).

Κάτω από αριστερά: Σέττος Παντελής, Κουτέλος Νίκος, Γλυκός Νίκος, Γιαννιός Νίκος, Πόγκας Λευτέρης, Τσικλιδής Σπύρος, Μαλανδρής Λευτέρης, Θεοδώρου Αλέξανδρος, Ψύχας Περικλής, Γλάρος Γιώργος.

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…28 Μαρτίου (2016-2023)

pannikolaou

Σαν σήμερα…27 Μαρτίου (2016-2023)

pannikolaou

Σαν σήμερα…26 Μαρτίου (2016-2023)

pannikolaou