ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Δωρεάν πρόγραμμα διαδικτυακών προπονήσεων από τον Απόλλωνα Χαλκίδας!

Η πανδημία του κορωνοϊού μας αναγκάζει να μένουμε σπίτι, με τις προπονήσεις των ομάδων να έχουν ανασταλεί εδώ και περίπου ένα μήνα.

Ο Απόλλωνας Χαλκίδας βρήκε τον τρόπο όμως να έρθει σε επαφή με τους αθλητές του, ξεκινώντας δωρεάν διαδικτυακό πρόγραμμα προπονήσεων για τα μέλη της ακαδημίας του και όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

”Οι προπονητές της ακαδημίας μας εξαιτίας της παράτασης λόγω του ιού, του μένουμε σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, προσπάθησαν να βρούνε έναν τρόπο που να επιτρέπει να τα λένε με τα παιδιά πιο συχνά, συνδυάζοντας τη διατήρηση της καλής τεχνικής σωματικής κατάστασης των αθλητών μέσω της άσκησης. Μ αυτό τον τρόπο εκτός της σωματικής άσκησης, μέσω της επαφής των παιδιών με τους προπονητές και τους συμπαίκτες τους θα βοηθήσει στην ψυχολογική τους διάθεση και στήριξή σε μια δύσκολη περίοδο, όπου απαιτείται η συνεχής παραμονή των παιδιών μέσα στο σπίτι.

Έτσι, η ακαδημία ξεκίνησε ΔΩΡΕΑΝ την πραγματοποίηση τηλεπροπονήσεων (διαδικτυακών εξ αποστάσεως προπονήσεων) ζωντανά (σε πραγματικό χρόνο), με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν μέρος από το σπίτι τους. Οι τηλεπροπονήσεις θα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα για καθένα από τα τμήματα μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και όσοι συμμετέχουν σε κάθε τμήμα (ο αριθμός δεν θα υπερβαίνει τα 13-15 άτομα σε κάθε προπόνηση) θα μπορούν να βλέπουν τον προπονητή τους και συμπαίκτες τους, αλλά και να συζητούν μεταξύ τους.

Τα προγράμματα θα επικεντρωθούν στην ατομική τεχνική (που θα δείχνουν οι προπονητές) και την αθλητική ανάπτυξη, ενώ θα υπάρχει βέβαια και συζήτηση των μελών κάθε ομάδας στο τέλος της προπόνησης, καθώς η επικοινωνία, η επαφή και η ψυχολογική στήριξη των αθλητών παραμένει η προτεραιότητά μας. Σε κάθε τηλεπροπόνηση, με χρόνο διάρκειας τα 30 λεπτά, οι αθλητές της ακαδημίας, σε πραγματικό χρόνο, θα εκτελούν τις ασκήσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμά μας.

Ως την ώρα που θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στο παρκέ!!

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά που δεν βρίσκονται στην Ακαδημία μας!!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ! Προστατεύουμε την οικογένειά μας, προφυλάσουμε την κοινωνία”.

Σχετικά άρθρα

Θα καταφέρει να κερδίσει εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ ο Μάικ Τζέιμς; Waverpoll

pannikolaou

Μπήκαν και οι μπασκέτες στο ανοικτό γήπεδο του Φάρου Αυλίδας! (pics)

pannikolaou

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!!!

pannikolaou