B ΕΣΚΑΣΕΑ ΕΣΚΑΣΕΓ ΕΘΝΙΚΗ

”Μένουμε σπίτι” και παραγγέλνουμε από τον ”Καπετάνιο”!

Η πανδημία του κορωνοϊού μας αναγκάζει να μένουμε σπίτι και έτσι πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να γυρίσουμε σύντομα στην κανονικότητα!

Οι έξοδοι από το σπίτι είναι μετρημένες αλλά όταν το κάνουμε να αξίζει τον κόπο. Αλλά και αν δεν θέλουμε να βγούμε από το σπίτι, υπάρχει και η υπηρεσία delivery για άμεση αποστολής της παραγγελίας στο σπίτι σας!

Έτσι λοιπόν, αν πεινάσατε και πεθυμήσατε ένα καλό φαγητό και νηστίσιμο, δεν έχετε παρά να παραγγείλετε τηλεφωνικώς ή αλλιώς, να σημειώσετε την επιλογή ”2” στο 13033 και να πεταχτείτε μέχρι την παραλία στη Λάμψακο Χαλκίδας!

Εκεί, σας περιμένει το ουζερί ”Καπετάνιος” πάντα με στυλ…μπασκετικό, στο οποίο λειτουργούν από την Τρίτη 7 Απριλίου και για όλες αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε οι υπηρεσίες Take Away και Delivery με διανομή στο σπίτι σας!

Ευκαιρία λοιπόν, να γευτούμε υπέροχους νηστίσιμους θαλασσινούς μεζέδες του ”Καπετάνιου” ένα ουζερί που αποτελεί διαχρονική αξία, αναλλοίωτη στο χρόνο, με ιστορία που έχει ξεπεράσει το μισό αιώνα ζωής!

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για να κάνετε την παραγγελία σας είναι τα εξής: 6946521093 & 2221082086.

Σχετικά άρθρα

Γενική Συνέλευση η ΕΣΚΑΣΕ στις 26 Μαρτίου

pannikolaou

National League 2: Κάδμος-ΦΕΑ (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πότε θα διεξαχθούν οι δύο εξ αναβολής αγώνες της 14ης αγωνιστικής

pannikolaou