Γ ΕΘΝΙΚΗ

Άρης Θήβας: Περιμένοντας τις εξελίξεις. Τέλος συνεργασίας με Ανέστη!

Ο Άρης Θήβας παρέμεινε στη Γ’ Εθνική και ήδη οι ”κιτρινόμαυροι” μπαίνουν στη διαδικασία για να ετοιμάσουν την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρόεδρος Γ. Ματσαγγούρας και οι συνεργάτες του για να προβούν στην οποιαδήποτε κίνηση όμως, θα πρέπει προηγουμένως να δουν συγκεκριμένες πράξεις. Αυτές, έχουν να κάνουν με την τοποθέτηση των ομάδων της Περιφέρειας σε όμιλο που δεν θα έχει μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, όπως αναμένεται να κάνει η ΕΟΚ με τη δημιουργία ίσως και 6 ομίλων, αλλά και την οικονομική ενίσχυση του κράτους προς τα ερασιτεχνικά σωματεία, που έπεσε στο τραπέζι από πλευράς κυβέρνησης αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ο τρόπος που θα γίνει κάτι τέτοιο.

Ο Άρης θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σκοπεύοντας να δημιουργήσει μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και σίγουρα η μεγαλύτερη εμπειρία στις Εθνικές κατηγορίες θα βοηθήσει στην αποφυγή λανθασμένων κινήσεων.

Ο Άρης μετράει πάντως μια αγωνιστική απώλεια, καθώς ο Ηλίας Ανέστης δεν θα συνεχίσει να φοράει τα ”κιτρινόμαυρα”. Οι δύο πλευρές χώρισαν σαν φίλοι έχοντας πολύ καλές εντυπώσεις από τη συνεργασία τους. Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ματσαγγούρας σε δηλώσεις του τόνισε πως: ‘‘Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Ηλία Ανέστη, έναν αθλητή κόσμημα που φόρεσε τη φανέλα του Άρη αυτή την περίοδο. Το ταλέντο του Ηλία αλλά και το ήθος του είναι τέτοιο, που μπορεί να τον οδηγήσει σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Εύχομαι, να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο και να τον θαυμάσουμε στο άμεσο μέλλον σε μεγαλύτερες κατηγορίες”. 

Σχετικά άρθρα

Βαγγ. Αγγέλου: “Τα τοπικά σεμινάρια είναι ιδανικά για συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών”

pannikolaou

ΕΟΚ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για Περιφερειακούς/Ομοσπονδιακούς προπονητές σε καθηγητές Φυσικής Αγωγής

pannikolaou

Αφιέρωμα του e-magazine της ΕΟΚ στον Τελεθριακό!

pannikolaou