ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Απ’ ευθείας άνοδος στην Α2 για τον πρωταθλητή ΕΣΚΑΣΕ!

Στην Α2 Γυναικών θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί την επόμενη περίοδο η πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΣΕ της φετινής σεζόν, με την τοπική Ένωση να αναμένεται να επικυρώσει την επόμενη εβδομάδα τις τελικές βαθμολογίες όλων των κατηγοριών.

Τη στιγμή της διακοπής, ο Έσπερος Λαμίας ήταν πρώτος στη βαθμολογία με ρεκόρ 2-0 και αναμένεται να είναι εκείνος που θα έχει τη δυνατότητα να ανέβει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε Εθνική κατηγορία!

Η ομάδα της Λαμίας σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο και σε περίπτωση που τοποθετηθεί σε όμιλο που τα έξοδα μετακίνησης δεν θα είναι μεγάλα δεν αποκλείεται να πει το ναι.

Σε αντίθετη περίπτωση, η Ένωση θα απευθυνθεί στις υπόλοιπες ομάδες (Σύλλας, Αλίαρτος, Άρης Θήβας, Πρωτέας Σχηματαρίου) αν θέλει κάποια απ’ αυτές να συμμετέχει στη νέα Α2 Γυναικών που θα αποτελείται από 43 σωματεία μοιρασμένα σε ομίλους με την συμμετοχή των 21 σωματείων που παραμένουν, των 16 σωματείων που συμμετείχαν στο Ειδικό Πρωτάθλημα που δεν θα διεξαχθεί, των Πρωταθλητών ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη και θα συμπληρωθούν με τους 2ους της ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ.

Σχετικά άρθρα

Θα περάσουν οι Μπακς στην επόμενη φάση; Waverpoll.com

pannikolaou

Υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψει ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό; Waverpoll.com

pannikolaou

Στις 15 Ιουνίου η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου. Οι κανονισμοί μεταγραφών των αθλητών

pannikolaou