B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Ετοιμάζονται οι ομάδες για επιστροφή στα παρκέ!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης προανήγγειλε το άνοιγμα των κλειστών γυμναστηρίων από την ερχόμενη εβδομάδα, σε πρώτη φάση με περιορισμούς στον αριθμό ατόμων (ένας ανά 30 τετραγωνικά μέτρα), σε ηλικίες (από 13 ετών), με ατομικές προπονήσεις και με μπάλα και ήδη οι ομάδες της Περιφέρειας οργανώνονται καλώντας μέσω ανακοινώσεων τους αθλητές τους και πάλι στα παρκέ!

Ας δούμε τις πρώτες ανακοινώσεις των συλλόγων:

ΑΓΕ Χαλκίδας

‘Αγαπητοί γονείς και αθλητές σας ενημερώνουμε ότι με την απόφαση του υπουργού αθλητισμού από Δευτέρα 18/5 ανοίγουν τα κλειστά γυμναστήρια και ξεκινάμε προπονήσεις.
Ο τρόπος που θα γίνει αυτό είναι ο εξής:
Στην Α φάση αυτή θα ξεκινήσουν προπονησεις αθλητές από 13 χρόνων και πάνω όπου θα ενημερωθούν πότε και πως θα έρθουν στο γήπεδο.
Οι προπονήσεις θα είναι ατομικής βελτίωσης και φυσικής κατάστασης με μπάλα με συγκεκριμένο αριθμό αθλητών σε κάθε γκρουπ.
Θα περιμένουμε και εμείς νέες ανακοινώσεις από το υπουργείο για το πότε θα ξεκινήσουν και τα τμήματα υποδομής μας και ανάλογα θα ενημερώσουμε.
Αφού λοιπόν πάρουμε και το οκ της Δημοτικής Αρχής θα ενημερωθείτε όσοι αθλητές ξεκινάτε τώρα προπονησεις σε αυτή την φάση από Δευτέρα.
Θα πρέπει να είμαστε όλοι υπεύθυνοι και να κρατάμε τους κανόνες υγιεινής και όλα θα πάνε καλά!
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση και απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διευθυντή της Ακαδημίας μας κ Πανούση Γιάννη.(6972150208).
Καλή μας αρχή!”.

 

ΑΕΕΠ Χαλκίδας

Η Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. μετά την ενημέρωση του Υπουργου Αθλητισμου για σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων ανακοινώνει την επανέναρξη της Ακαδημίας της τη Δευτέρα 18 Μαΐου για παιδιά άνω των 13 ετών.

Επιστροφή τα γήπεδα τηρώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, το Υπουργείο Υγείας και τον Δ. Χαλκιδέων.

Παρακαλούμε απο Κυριακή 17 Μαΐου όπως επικοινωνήσετε με τους προπονητές Μιχαήλ Παναγιώτη στο τηλ. 694 2239545 και Σπυροπούλου Μαρία στο τηλ. 694 4732451 για περισσότερες πληροφορίες στον τρόπο διεξαγωγης των προπονήσεων καθώς και τα ωράρια των τμημάτων.

Επιστροφή με όλους τους προπονητές μας στο γήπεδο και σε ασφαλές περιβάλλον για τους αθλητές και τις αθλήτριες μας!

Επιστροφή και η χαρά μας είναι μεγάλη!!!”

 

Απόλλων Χαλκίδας

”Σας ενημερώνουμε ότι μετά την χθεσινή ανακοίνωση της κυβέρνησης τα κλειστά γυμναστήρια ανοίγουν από Δευτέρα 18/5 με περιοριστικους όρους! Μπορούν να προπονηθούν παιδιά άνω 13 ετών και σύνολο παιδιών 10-12 άτομα! Επίσης η μπάλα επιτρέπεται αλλά μόνο για ατομική τεχνική χωρίς επαφές!!! Περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως πρέπει να οργανωθούμε για να τηρήσουμε πάνω απ όλα τους κανόνες ατομικής υγιεινής και θα σας ενημερώσουμε!!
Για τα μικρότερα παιδιά και τα τμήματα υποδομής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους προπονητές της ομάδας”.

 

Ακαδημία Ιστιαίας

”Ώρα για προπόνηση και επιστροφή στην αγαπημένη μας συνήθεια! Εκεί όπου θέλουμε να είμαστε, κάνοντας αυτό που τόσο αγαπάμε!

Έτσι, δε μπορούμε παρά να είμαστε χαρούμενοι για την επόμενη μέρα που ξεκινά στις 18 Μαίου.

Από την προσεχή Δευτέρα, στο παρκέ του Κλειστού της Ιστιαίας θα ξανακουστεί ο ήχος της σπυριάρας και η χαρά του παιχνιδιού θα γίνει ένα με την αγάπη των παιδιών μας για το αγαπημένο μας άθλημα!

Έτσι, λοιπόν, μια μεταβατική περίοδος ξεκινά με τους αθλητές και τις αθλήτριες από 13 ετών και πάνω (Παγκορασίδες, Παμπαίδων και το παιδικό μας τμήμα) να ξεκινούν προπονήσεις.

Πληροφορίες: Προπονητής: Σπύρος Γάτσος 697 5951752 Τάσος Σουβατζής 697 4609809”.

Αλίαρτος

”Με χαρά ανακοινώνουμε ότι από Δευτέρα 18 Μαΐου ανοίγουν τις πόρτες τους τα κλειστά γήπεδα. Ακολουθώντας τις σαφείς οδηγίες των ειδικών θα ενημερώνουμε σταδιακά τους αθλητες μας για την επάνοδό τους στο παρκέ! Φυσικά, συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας σε ανοιχτό χώρο γιαα καλή φυσική κατάσταση”. 

 

Άρης Αμφίκλειας

”Αγαπητοί γονείς και αθλητές σας ενημερώνουμε ότι με την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού κ Αυγενάκη από Δευτέρα 18/5 ανοίγουν τα κλειστά γυμναστήρια.

Θα ξεκινήσουν προπονήσεις αθλητές και αθλήτριες από 13 χρόνων και άνω (Παμπαίδες, παγκορασίδες, παίδες, έφηβοι).

Οι προπονήσεις θα είναι ατομικής βελτίωσης και φυσικής κατάστασης με μπάλα με συγκεκριμένο αριθμό αθλητών.

Τα τμήματα υποδομής μικρότερων ηλικιών θα ξεκινήσουν σε μεταγενέστερο διάστημα (που θα ορίσει το υπουργείο) και θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε πληροφόρηση.

Σε συνεννόηση πάντα με την δημοτικές αρχές θα ενημερωθείτε για την ακριβή έναρξη των προπονήσεων (από τους προπονητές τηλεφωνικά ) καθώς και για τους κανόνες υγιεινής που θα πρέπει να τηρηθούν.

Απαγορεύεται η είσοδος σε γονείς και συνοδούς εντός των κλειστών γυμναστηρίων.

Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τα ατομικά μέτρα προστασίας!”.

 

Σχετικά άρθρα

Οι ημερομηνίες για τις τελικές φάσεις στα Πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών!

pannikolaou

Σαν σήμερα…12 Ιουνίου (2016-2020)

pannikolaou

Η ΑΕΕΠ Χαλκίδας διοργανώνει το 7ο Summer Basketball Camp!

pannikolaou