B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ

Μπαίνει παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο Αμφίκλειας!

Ένα σημαντικό έργο ξεκινά στην Αμφίκλεια, με την τοποθέτηση παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής!

Μια προσπάθεια, που ξεκίνησε από τη Δήμαρχο Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθ. Στιβακτή και που εγκρίθηκε οικονομικά από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που θα χρηματοδοτήσει το έργο.

Στο κλειστό της Αμφίκλειας εκτός από την τοποθέτηση παρκέ θα γίνει και βάψιμο του εσωτερικού χώρου και αναμένεται πως η Αμφίκλεια με την ολοκλήρωση του έργου θα αποτελέσει πόλο έλξης για την αθλητική νεολαία της ευρύτερης περιοχής, ενώ παράλληλα θα έχει τις προϋποθέσεις ώστε να γίνει και προορισμός ομάδων για προετοιμασία, καθώς ως γνωστόν βρίσκεται στους πρόποδες του Παρνασσού!

Αθ. Στιβακτή: ”Θα γίνει στολίδι το κλειστό γυμναστήριο”

Η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή μίλησε στο stereabasket.gr τονίζοντας χαρακτηριστικά: ”Είμαστε χαρούμενοι και απόλυτα ικανοποιημένοι, γιατί μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Δήμο μας τον περασμένο Αύγουστο για την τοποθέτηση παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο της Αμφίκλειας, βρήκε ανταπόκριση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Ηλία Κυρμανίδη και τον πρώην Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη που από τη δική του θητεία ξεκίνησε η προσπάθεια. Η Περιφέρεια είδε θετικά το αίτημα μας, στάθηκε δίπλα μας όπως γίνεται άλλωστε διαρκώς όλο αυτό το διάστημα και ήδη υπογράφηκε η σύμβαση για την έναρξη του έργου που περιλαμβάνει τοποθέτηση παρκέ αλλά και βάψιμο του εσωτερικού χώρου του γυμναστηρίου. Το έργο χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την Περιφέρεια και εμείς ως Δήμος θα πάρουμε τη σκυτάλη για να το υλοποιήσουμε, ενώ ήδη από την Δευτέρα εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή. Δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή πότε θα παραδοθεί το γυμναστήριο με τη νέα του μορφή, καθώς δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή το ακριβές χρονοδιάγραμμα λόγω της γραφειοκρατίας. Στόχος αλλά και προσδοκία μας, είναι να παραδώσουμε το συντομότερο δυνατόν στη νεολαία του Δήμου μας ένα κλειστό γυμναστήριο-στολίδι, που θα φέρει ακόμα περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό”. 

Η ανακοίνωση του Άρη Αμφίκλειας

Ο Άρης Αμφίκλειας με ανακοίνωσή του ευχαριστεί και συγχαίρει για την πρωτοβουλία τόσο τη Δήμαρχο Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθ. Στιβακτή οσο και τον Περιφερειάρχη Στερέας Ελλάδας Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάχη Φθιώτιδας Ηλ. Κερμανίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: ”Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον δήμο μας και ιδιαίτερα την Δήμαρχο μας κ Αθανασία Στιβακτή, καθώς και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ειδικότερα τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ηλία Κυρμανίδη, για την οικονομική έγκριση υλοποίησης εκσυγχρονισμού του κλειστού γυμναστηρίου Αμφίκλειας που θα πραγματοποιηθεί τους προσεχείς μήνες!

Είναι η καλύτερη ασίστ που θα μπορούσαμε να πάρουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς!

Η δήμαρχος μας από την πρώτη στιγμή είναι κοντά στον σύλλογο μας και στην προσπάθεια που κάνει και το δείχνει αυτό έμπρακτα και με τον καλύτερο τρόπο!

Το κλειστό της Αμφίκλειας με την υλοποίηση των έργων μεταξύ άλλων θα έχει έναν υπερσύγχονο αγωνιστικό χώρο με παρκέ ξύλου και δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από τα υπόλοιπα κλειστά γήπεδα μεγάλων πόλεων, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές της ευρύτερης περιοχής μας να προπονούνται σε άριστες συνθήκες, με λιγότερους τραυματισμούς και καταπονήσεις, ενώ θα δώσει την δυνατότητα στο μέλλον σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις να πραγματοποιούνται στον δήμο Αμφίκλειας- Ελάτειας!

Παραθέτουμε το μήνυμα του κ. Κυρμανίδη στον Λαμία FM-1 96.2 «Κάνοντας πράξη την φιλοσοφία πως τα έργα, μικρά ή μεγάλα πρέπει να προχωρούν παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης ανακοίνωσε την έγκριση για δυο έργα στον Δήμο Ελάτειας, τονίζοντας παράλληλα πως η υπόσχεση του πρώην Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη δεν ξεχάστηκε και εκθειάζοντας την μεθοδικότητα του νυν Περιφερειάρχη Στερεάς Φανή Σπανού για τον τρόπο χειρισμού του συγκεκριμένου θέματος”.

Σχετικά άρθρα

Covid-19: Παράταση στο lockdown (τουλάχιστον) έως 8/3 στην Εύβοια! Στο ”κόκκινο” και ο Δήμος Λοκρών!

pannikolaou

Σαν σήμερα…26 Φεβρουαρίου

pannikolaou

Εκλογές Ομοσπονδιών: Ο τρόπος διεξαγωγής τους με την ψηφιακή κάλπη ”Ζευς”

pannikolaou