Γ ΕΣΚΑΣΕ

Οι προτάσεις του Α.Σ.Ε. Μπούκαλη στην ΕΣΚΑΣΕ

Ενδιαφέρουσες οι προτάσεις του ΑΣΕ Μπούκαλη στην ΕΣΚΑΣΕ με την ομάδα της Λαμίας να προτείνει μεταξύ άλλων την κατάργηση της Γ’ κατηγορίας αλλά και τη δημιουργία 4 ομίλων των 8 ομάδων στις κατηγορίες παίδων και εφήβων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η πρόταση:

”Κύριε Πρόεδρε,

 Σε απάντηση του αιτήματος της Ένωσης για τα πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 σας παραθέτουμε τις δικές μας προτάσεις για την επόμενη χρονιά.

Με προτεραιότητα την υγεία  των αθλητών αλλά και τον περιορισμό των εξόδων των σωματείων (μετακινήσεις ,έξοδα διαιτησίας –γραμματείας, γιατρός) προτείνουμε τα εξής:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ Β’-Γ’ ΕΣΚΑΣΕ

Την κατάργηση της Γ κατηγορίας και τη δημιουργία της Β με 4 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και την άνοδο στην  Α κατηγορία μετά απο τουρνουά  των 4 πρώτων των ομίλων  σε διπλούς αγώνες .

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ

Με τα δεδομένα της χρονιάς που μας πέρασε στο πρωτάθλημα δήλωσαν συμμετοχή 33 ομάδες αλλά με την αποχώρηση του ΓΣ ΑΥΛΙΔΑΣ έμειναν 32 .

Προτείνουμε τη δημιουργία 4 ομίλων των 8 ομάδων με γεωγραφικά κριτήρια ώστε να περιορίσουμε τις μετακινήσεις αλλά και την πιθανή διασπορά του ιού εντός ή μεταξύ όμμορων νομών .

Στη συνέχεια διασταύρωση του 1ου του Α ομίλου με το 2ο του Β ομίλου και του 1ου ου Β ομίλου με το 2ο του Α ομίλου και το ίδιο και στους άλλους 2 ομίλους  με το νικητή να κρίνεται στις 2 νίκες με το πλεονέκτημα έδρας στους 1ους των ομίλων .

Και τέλος οι 4 νικητές σε final 4 σε ουδέτερο γήπεδο .

Εναλλακτικά επειδή οι ημερομηνίες των Εφήβων είναι πιεστικές λόγω Πανελληνίων πρωταθλημάτων θα μπορούσαν οι 4 πρώτοι των ομίλων  να πάνε απευθείας στο final 4 .

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

Με τα δεδομένα της χρονιάς που μας πέρασε στο πρωτάθλημα δήλωσαν συμμετοχή 33 ομάδες αλλά με την αποχώρηση του ΓΑΣ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ &ΔΡΟΣΙΑΣ  έμειναν 31 .

Προτείνουμε τη δημιουργία 4 ομίλων των 8 ομάδων με γεωγραφικά κριτήρια ώστε να περιορίσουμε τις μετακινήσεις αλλά και την πιθανή διασπορά του ιού εντός ή μεταξύ όμμορων νομών .

Στη συνέχεια διασταύρωση του 1ου του Α ομίλου με το 2ο του Β ομίλου και του 1ου ου Β ομίλου με το 2ο του Α ομίλου και το ίδιο και στους άλλους 2 ομίλους με το νικητή να κρίνεται στις 2 νίκες με  το πλεονέκτημα έδρας στους 1ους των ομίλων .

Και τέλος οι 4 νικητές σε  final 4 σε ουδέτερο γήπεδο.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση

 ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΗ”

Σχετικά άρθρα

ΠΑΕ Ληλαντίων: Περνάνε καλά και φαίνεται…

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (21-22 Μαΐου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (21-22 Μαΐου)

pannikolaou