B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

Ο Γιώργος Βασιλείου η πρώτη μεταγραφή της ΑΓΕ Χαλκίδας!

Την πρώτη της μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΓΕ Χαλκίδας, με τον Γιώργο Βασιλείου να επιστρέφει…σπίτι του, όπως λέει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα απ’ όπου ξεκίνησε το μπάσκετ.

Ο Βασιλείου ήταν μέλος της εφηβικής ομάδας της ΑΓΕΧ που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2000, έπαιξε σε όλα τα τμήματα της ομάδας, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν αρχηγός του Γ.Σ. Αυλίδας. Πέρυσι επέστρεψε στην ΑΓΕΧ ως μέλος του προπονητικού επιτελείου, ενώ από την επόμενη σεζόν θα ενισχύσει την ομάδα του και ως παίκτης.

Η ανακοίνωση της ΑΓΕΧ:

‘Με χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του Βασιλείου Γιώργου! Ο Γιώργος είναι ένα παιδί που ξεκίνησε το μπάσκετ από την ΑΓΕΧ, μεγάλωσε μπασκετικά στην ομάδα μας, ήταν μέλος της χρυσής γενιάς των εφήβων το 2000 που πήρε το πανελλήνιο και από φέτος ήταν στο προπονητικό staff των υποδομών μας!
Η εμπειρία του και ο χαρακτήρας του είναι πολύτιμα για την ομάδα μας την νέα σεζόν, βοηθώντας και τα νέα παιδιά που θα επανδρώσουν το αντρικό μας!! Γιώργο καλωσόρισες ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ….”.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou