Β' ΕΘΝΙΚΗ

Έσπερος Λαμίας: ”Επιστρέψαμε στην κανονικότητα του αθλητικού γίγνεσθαι”

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Έσπερου Λαμίας κάνει αναφορά σε όσα προηγήθηκαν, από την έναρξη της σεζόν μέχρι και τη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ευχαριστεί όσους συντέλεσαν στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και καταλήγει δίνοντας την υπόσχεση πως θα παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ανταγωνιστικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Λαμίας:
‘ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ 
Η ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, ξεκινώντας την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και  ανανεώνοντας  πλήρως το αθλητικό ρόστερ, έχοντας έναν από τους χαμηλότερους ηλικιακούς μ.ο. της κατηγορίας, είχε ως στόχο την εκ νέου διατήρηση μας, στην Β’ Εθνική κατηγορία.
Η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, λόγω της πανδημίας του COVID-19 και ενώ απέμειναν εννέα αγωνιστικές, οδήγησαν την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, να   αποφασίσει ως ακολούθως:
Προβιβάζονται δύο ομάδες,(ΠΑΣ Γιάννενα και Καβάλα BC), στην Α2 Εθνική κατηγορία και ΟΛΕΣ οι άλλες του ομίλου μας, θα ξανασυμμετέχουν  στην Β’ Εθνική κατηγορία. 
Υπάρχει, από πλευράς μας, ικανοποίηση για την συνέχισή  και  την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021,στο  πρωτάθλημα της νέας Β’ Εθνικής κατηγορίας. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει ΟΛΟΥΣ τους συντελεστές της επιτυχίας και ιδιαίτερα, τους αθλητές μας, το τεχνικό επιτελείο μας, τους μικρούς και μεγάλους  χορηγούς μας, ΟΛΟΥΣ τους ΦΟΡΕΙΣ της πόλης και τα κατέχοντα θέση ευθύνης πρόσωπα ,ειδική  μνεία αξίζει η στήριξη των ανιδιοτελών φιλάθλων μας, που η παρουσία τους στα παιχνίδια  μας  έδινε δύναμη και ενέργεια να συνεχίζουμε στα δύσκολα και τέλος ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά και έντυπα Μ.Μ.Ε., που προβάλλουν αφιλοκερδώς τις δραστηριότητες της ομάδας μας. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο αναμένοντας τις αποφάσεις της Ε.Ο.Κ.  ώστε να πληροφορηθεί, τον νέο  Όμιλο με τις ομάδες που θα τον απαρτίζουν και αφού λάβουμε υπόψη τις νέες αντίξοες κοινωνικές, αθλητικές και οικονομικές  συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του COVID-19,υποσχόμεθα ότι:
Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, η βασική έκφραση του αθλήματος καλαθοσφαίρισης της πόλης μας  στις Εθνικές Κατηγορίες , ήταν ,είναι και θα παραμείνει ανταγωνιστικός με την παρουσία του, διατηρώντας υψηλά την ιδέα του ‘’ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ’’.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Β’ Εθνική Playoffs: Εντός έδρας ήττα και τώρα θέλει 2/2! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 58-79

pannikolaou

Εθνικός Λιβαδειάς-Κάδμος: Έπαιξαν φιλικό και έφαγαν μαζί! (pics)

pannikolaou