FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Η ανακοίνωση-πρόταση της ΧΒΑ στην Ε.Ο.Κ.

Οι ομάδες των Εθνικών κατηγοριών στέλνουν τις προτάσεις τους στην Ομοσπονδία, όπως εκείνη ζήτησε, για το φινάλε των φετινών πρωταθλημάτων και τι πρέπει να γίνει κατά την άποψή τους.

Η ΧΒΑ αφού πρώτα ξεκαθαρίζει πως συμφωνεί απόλυτα με το οριστικό τέλος των πρωταθλημάτων, ζητάει η επικύρωση της τελικής βαθμολογίας να γίνει με υπολογισμό ως 20-0 α.α. των αγώνων όλων των ομάδων με τον Αίαντα Αυλίδας, κάτι που αν γίνει φέρνει την ομάδα της Χαλκίδας στη 2η θέση και στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι Ακαδημίες Χαλκίδας συμφωνούν στην απόφασή σας για το οριστικό τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Πιστεύω μας είναι πρώτα η προστασία της ανθρώπινης ζωής και μετά οτιδήποτε άλλο!!

Διαφωνούμε  όμως στην κατοχύρωση της βαθμολογίας ως έχει τώρα!! Αυτό θα είναι μέγιστο λάθος διότι η ομάδα μας χάνει την 2η προνομιούχο θέση ανόδου στην Β’ Εθνική κατηγορία αφού έχει έναν αγώνα λιγότερο από τις ομάδες που κατέχουν αυτή την στιγμή τις δύο προνομιούχες θέσεις. Αυτό συμβαίνει λόγω της απόφασης σας να δίνεται ρεπό στις ομάδες που παίζουν στον 2ο γύρο με την ομάδα που αποχώρησε [ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ]. Ενώ κανονικά θα έπρεπε να παίρνουν τους δύο βαθμούς της νίκης με σκορ 20 – 0 άνευ αγώνος ..!!    Δίνοντας λοιπόν αντί για ρεπό τους 2 βαθμούς της νίκης που δικαιούνται οι ομάδες που παίζουν με τον Αίαντα Αυλίδας, οι δυο ομάδες που ανεβαίνουν στην Β Εθνική κατηγορία -έχοντας παίξει ίδιο αριθμό αγώνων – από τον 2ο όμιλο Νότου ειναι ο ΕΦΑΟΖ και η Α.Κ Χαλκιδας !! Παρακαλούμε όπως ενεργήσετε τα δέοντα για την επικύρωση της σωστής βαθμολογίας!”. 

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou