Β' ΕΘΝΙΚΗ

Η ανακοίνωση της ΧΒΑ για την άνοδο στη Β’ Εθνική!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΧΒΑ ευχαριστώντας τους συντελεστές της ανόδου στη Β’ Εθνική, τονίζοντας παράλληλα τις επιτυχίες της ομάδας στα 7 χρόνια από την ίδρυσης της.

‘Η ΧΒΑ My KTEO θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συντελεστές της φετινής επιτυχίας της ομάδας μας και της ανόδου στη Β’ Εθνική κατηγορία!

Τους παίκτες που έδιναν πάντα το 100% σε κάθε ματς, ξεπερνώντας τους εαυτούς τους, το προπονητικό επιτελείο που έκανε εξαιρετική δουλειά σε όλα τα κομμάτια και τους χορηγούς, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η υπέρβαση!

Η ακαδημίας μας έχει καταφέρει κάτι το μοναδικό, μετρώντας 4 συνεχόμενες ανόδους και από την Γ’ ΕΣΚΑΣΕ, του χρόνου θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Β’ Εθνικής, κάτι το οποίο αποτελεί τεράστια επιτυχία όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για ολόκληρο το μπάσκετ της Χαλκίδας που θα ξαναζήσει μεγάλες στιγμές!

Το πιο σημαντικό όμως για εμάς είναι πως 7 χρόνια μετά την ίδρυσή μας, έχουμε φέρει εις πέρας τον στόχο μας, ο οποίος ήταν να παίξουν στην ομάδα παιδιά από τα… σπλάχνα της ακαδημίας σε Εθνικές κατηγορίες και σήμερα με “μπροστάρηδες” αυτούς η ομάδα μας πανηγυρίζει την άνοδο στη Β’ Εθνική!

Άλλη μια ιστορική στιγμή πλησιάζει για την ΧΒΑ! Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση της Β’ Εθνκής.

Θέλουμε τον κόσμο της Χαλκίδας στο πλευρό μας, για νέες υπερβάσεις γιατί τα όνειρα μας για το μπάσκετ της πόλης μας δεν έχουν… ταβάνι!”.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Β’ Εθνική Playoffs: Εντός έδρας ήττα και τώρα θέλει 2/2! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 58-79

pannikolaou

Εθνικός Λιβαδειάς-Κάδμος: Έπαιξαν φιλικό και έφαγαν μαζί! (pics)

pannikolaou