Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ικανοποίηση στον Έσπερο Λαμίας για την παραμονή

Ικανοποίηση επικρατεί στον Έσπερο Λαμίας μετά την αναμενόμενη απόφαση της ΕΟΚ για παραμονή όλων των ομάδων της Β’ Εθνικής με την ομάδα του Σοφογιάννη να παραμένει  για δεύτερη φορά στη Β’ Εθνική, μετρώντας πλέον 5 χρόνια σερί σε Εθνικές κατηγορίες.

Ο Έσπερος περιμένει τώρα από την ΕΟΚ να μάθει και τυπικά πως θα τοποθετηθεί στον Όμιλο του Βορρά και να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Λαμιώτες αναμένεται να διατηρήσουν τον κορμό τους, να δώσουν ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες από τα τμήματα υποδομής που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ και να προσπαθήσουν να είναι για μια ακόμα φορά ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Μεταγραφικός σχεδιασμός υπάρχει, αλλά ακόμα είναι αρκετά νωρίς για οποιαδήποτε κίνηση, άλλωστε μόλις χθες έγινε γνωστή η νέα μορφή της Β’ Εθνικής που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά με 4 ομίλους και 50 ομάδες στο σύνολο.

Ένας μεγάλος αριθμός, που δεν βοηθά την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, με τη ”ζημιά” να ξεκινάει από την Α2 που δεν ”έσπασε” σε δύο ομίλους με αποτέλεσμα να υπάρξει ντόμινο και στις πιο κάτω κατηγορίες.

Σχετικά άρθρα

Ο Γιαπλές οδήγησε με ανατροπή τα Τρίκαλα στον τελικό ανόδου για την Α2!

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

Εθνικός Λιβαδειάς: ”Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας περισσότερο από ποτέ”.

pannikolaou