B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Καλάθι & φάουλ από τη ”Γαλάτεια” του Μιχ. Σοφόπουλου!

Ο διαιτητής του μπάσκετ αλλά και Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου Διαιτητών Μιχάλης Σοφόπουλος, αποφάσισε να ασχοληθεί με το επιχειρείν ανοίγοντας στη Χαλκίδα, στην οδό Κώτσου, τη ”Γαλάτεια”, ένα κατάστημα με παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα, γαλακτοκομικά, τυροκομικά, αλλαντικά, ζυμαρικά κλπ. τα περισσότερα εκ των οποίων για πρώτη φορά μπορεί να τα βρει κάποιος στην πόλη της Χαλκίδας.

Ο Μιχάλης Σοφόπουλος, μαζί με τη σύζυγό του Δήμητρα και την κόρη τους Μαριάντα, ξεκίνησαν με όρεξη και μεράκι την επιχείρηση η οποία εκτός των άλλων έχει γίνει ήδη και σημείο…μπασκετικής συνάντησης!

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Μιχάλης Σοφόπουλος μας μίλησε για την ιδέα της δημιουργίας της ‘Γαλάτειας”, τα προϊόντα του καταστήματος αλλά τις νέες υπηρεσίες που αναμένεται να υπάρξουν σύντομα:

‘Η γέννηση της Γαλάτειας στηρίχθηκε στην ιδέα της ικανοποίησης 3 βασικών καταναλωτικών πυλώνων: την ποιότητα, την προσιτή τιμή και την εξυπηρέτηση. Για πρώτη φορά έγινε προσπάθεια συγκέντρωσης όσο τον δυνατόν περισσοτέρων ποιοτικών Ελληνικών προϊόντων σε ένα κατάστημα. Δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στις συνεργασίες με τοπικές παραγωγικές μονάδες, που πληρούν όμως υψηλά στάνταρ ασφάλειας και ποιότητας. Έτσι λοιπόν στην Γαλάτεια μπορείτε να βρείτε αγνά Ελληνικά προϊόντα από την Εύβοια, την Βοιωτία, την Αττική, την Κρήτη, την Ήπειρο, την Θεσσαλονίκη, την Αίγινα, την Μονεμβασιά, την Κόρινθο, την Νεμέα, την Πέλλα, τα Τρίκαλα, την Χίο. Σχεδόν δηλαδή από όλη την Ελληνική Επικράτεια. Προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε όλα εκείνα τα προϊόντα που θέλουμε να έχουμε στο σπίτι μας, δεν τα βρίσκουμε εύκολα όλα μαζί. Και προφανώς δεν σταματάμε εδώ αφού συνεχώς εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας με οτιδήποτε ποιοτικό και αξιόλογο βρούμε. Βασικό επίσης μέλημα ήταν τα προϊόντα να είναι σε προσιτές τιμές, κάτι το οποίο καταφέραμε και πετύχαμε. Τέλος, δουλεύουμε δυνατά και το κομμάτι της εξυπηρέτησης αφού σύντομα θα είμαστε σε θέση να στέλνουμε τις παραγγελίες και στο σπίτι εάν ο καταναλωτής δεν έχει την δυνατότητα ή τον χρόνο να έρθει στο κατάστημα. Στην Γαλάτεια θα βρείτε γαλακτοκομικά, τυροκομικά, αλλαντικά, ζυμαρικά, σάλτσες, φυσικούς χυμούς, ελιές, μέλι, φιστικούτυρο, ταχίνι, παξιμάδια, βότανα, μαρμελάδες, κρασί. Το 95% των προϊόντων της Γαλάτειας θα τα βρείτε για πρώτη φορά στην πόλη της Χαλκίδας”.

Για περισσότερες φωτογραφίες από τη ”Γαλάτεια” πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Συλλυπητήρια ΣΔΚΑΣΕ στη Μαρία Κάλφα για το θάνατο του πατέρα της

pannikolaou