FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Ξεκίνησε επαφές με τα σωματεία η ΕΣΚΑΣΕ!

Οι εξελίξεις τρέχουν από χθες στο μπάσκετ, καθώς μετά την απόφαση της Ομοσπονδίας για διακοπή όλων των διοργανώσεων, Εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων, μπήκαμε στην επόμενη μέρα και στο τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής. 

Η ΕΟΚ όπως μπορείτε να δείτε σε προηγούμενη ανάρτηση (πατήστε ΕΔΩ) ζήτησε από τα σωματεία των Εθνικών κατηγοριών τις προτάσεις τους μέχρι την Πέμπτη 7 Μαΐου.

Από την πλευρά της ΕΣΚΑΣΕ, όπως και οι υπόλοιπες Ενώσεις περιμένουν τις εξελίξεις που θα προκύψουν στις Εθνικές κατηγορίες για να προβούν σε αντίστοιχες μεθόδους. Όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή ως πιθανότερο σενάριο, στις Εθνικές κατηγορίες θα ανέβουν εκείνοι που είναι σε θέση προβιβασμού με τη διακοπή της σεζόν και δεν θα υποβιβαστεί κανένας.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο ίδιος δρόμος θα ακολουθηθεί και στις τοπικές κατηγορίες με τις αντίστοιχες αναδιαρθρώσεις κατηγοριών.

Ήδη πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες η Ένωση ξεκίνησε τις επαφές αρχικά με τα σωματεία που βρίσκονται σε θέση προβιβασμού για να βολιδοσκοπήσει προθέσεις. Οι συζητήσεις είναι διερευνητικές, καθώς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να παρθεί κάποια απόφαση.

Μέσα στις επόμενες μέρες πάντως αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις που θα καθορίσουν και το μέλλον των τοπικών κατηγοριών.

Σχετικά άρθρα

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou