Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Άνοδος στη Β’ ΕΣΚΑ για τρεις πρώην παίκτες του Άρη Θήβας!

Τρεις παίκτες που αγωνίστηκαν για χρόνια στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ, έχοντας ως κοινό σημείο ότι διατέλεσαν συμπαίκτες στον Άρη Θήβας, αγωνιζόμενοι φέτος σε διαφορετικές ομάδες της Γ’ ΕΣΚΑ, κατάφεραν να πανηγυρίσουν την άνοδο με τς ομάδες τους στη Β’ τοπική κατηγορία της Αθήνας!

Ο Βαγγέλης Βλάχος και ο Νίκος Μανώλας, συμπαίκτες στον Προμηθέα Χαλανδρίου και ο Σεραφείμ Παπάνογλου στον Αγ. Στέφανο, πήραν με τις ομάδες τους την άνοδο έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάρκεια της σεζόν!

Ο Παπάνογλου με τον Αγ. Στέφανο τερμάτισε 2ος ενώ οι Βλάχος-Μανώλας με τον Προμηθέα πήραν την 4η θέση τη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος.

Πρωταθλητής της Γ’ ΕΣΚΑ, που επίσης ανέβηκε κατηγορία, ήταν ο ιστορικός Πανελλήνιος έχοντας το απόλυτο νικών (21-0), ενώ προπονητής στην ομάδα του Χαλανδρίου ήταν ο Φίλιππος Ταμπάκης, παλιός παίκτης του Ηλυσιακού! Συμπαίκτης των δύο παικτών της Περιφέρειας, ήταν φέτος μεταξύ άλλων και ο Στέλιος Ιωάννου, γιος του πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας του 1987, Μέμου Ιωάννου!

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Βλάχος και Μανώλας είχαν πανηγυρίσει μαζί και την άνοδο του Άρη Θήβας, για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική, το 2018!

 

Σχετικά άρθρα

Επιστροφή Ψάλτου στον Λοκρό Αταλάντης!

pannikolaou

Βασ. Γουρνής: ”Στόχος μας η ολοκλήρωση των έργων εντός του γυμναστηρίου στους επόμενους 2 μήνες”

pannikolaou

Κάδμος: Πήρε Γεροντίτη, ανανέωσε με Αναστασίου και Φλώτσιο!

pannikolaou