ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωση Έσπερου Λαμίας για την άνοδο στην Α2 Γυναικών

Με ανακοίνωσή του ο Έσπερος Λαμίας κάνει γνωστή και επίσημα την άνοδο της ομάδας στην Α2 Γυναικών, όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες (πατήστε ΕΔΩ).

Οι διοικούντες της ομάδας εξηγούν τους λόγους της αποδοχής της πρόσκλησης, ελπίζοντας όπως λένε στη βοήθεια όλων, ώστε να στεφθεί με επιτυχία αυτό το εγχείρημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Είσοδος σε αχαρτογράφητα νερά…
Ο Σύλλογός μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, έχοντας ως βασικό σκοπό την ανάπτυξη του basketball στην πόλη της ΛΑΜΙΑΣ και στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας αποδέχθηκε την επικύρωση από την ΕΣΚΑΣΕ , ως πρώτη της βαθμολογίας και την απ’ευθείας άνοδο, στην Α2 Εθνική κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ, της ομάδας μας.
Το Δ.Σ. μετά από συνεδρίαση απέστειλε στην  Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης την δήλωση συμμετοχής μας,  στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
Είναι σίγουρο ότι η ομάδα μας εισέρχεται σε εντελώς, για εμάς, αχαρτογράφητα νερά , είναι σίγουρο ότι δεν ξέρουμε πόσες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουμε στην Α2 κατηγορία και είναι σίγουρο ότι πρέπει να ξεπεράσουμε τις μπασκετικές φοβίες μας για το άγνωστο.
Αφού ευχαριστήσουμε όλες τις αθλήτριές μας και το προπονητικό επιτελείο για την προσπάθειά  να εδραιώσουν το Γυναικείο basketball στην πόλη μας, θέλουμε να πιστεύουμε ότι το άλμα προς την νέα πρόκληση, θα ‘’αγκαλιαστεί’’ από τον φίλαθλο κόσμο της τοπικής κοινωνίας και οι φορείς της πόλης θα συμβάλλουν με τις δικές τους δυνάμεις ,ώστε το εγχείρημα να στεφθεί από επιτυχία.
Το Δ.Σ. πιστό στις αντιλήψεις του για την εξέλιξη του αθλήματος, υπόσχεται να απευθυνθεί σε όλους, τις/τους, επαΐοντες περί του Γυναικείου μπάσκετ  και αφού ακούσει τις προτάσεις τους ,να σχεδιάσει με τον καλλίτερο τρόπο για την ομάδα, τη συμμετοχή μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ”.                                                   

Σχετικά άρθρα

Στους ”4” των Deaflympics η Ανθή Χαΐνά με την Εθνική Ελλάδας Κωφών!

pannikolaou

ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Απόλλων Λιβαδειάς-Πρωτέας Σχηματαρίου 30-82

pannikolaou

Στις 13:00 μπαράζ ανόδου στη Λαμία για την Α1 Γυναικών! (Πρωτέας Βούλας-Πιερικός Αρχέλαος)

pannikolaou