ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωση Έσπερου Λαμίας για την Α2 Γυναικών

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του Έσπερου Λαμίας, στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων πως θα αποφασίσει μετά από συνεδρίαση τις επόμενες μέρες για την αποδοχή ή μη της τιμητικής πρότασης ανόδου του Γυναικείου τμήματος στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ  ΛΑΜΙΑΣ θέλει να κοινοποιήσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς το Δ.Σ της ΕΣΚΑΣΕ, ως προς τις σημαντικές αποφάσεις που ελήφθησαν ,για την επικύρωση των βαθμολογιών μέχρι την στιγμή διακοπής των πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης, μετά την αναγκαστική λήξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων ,λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Η ανακήρυξη  της πρωταθλήτριας και ο τίτλος για την απευθείας άνοδο για την Α2 κατηγορία στο πρωτάθλημα ΓΥΝΑΙΚΩΝ, επικυρώθηκε στην ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ.
Η επίσημη πρόσκληση συμμετοχής στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, μας τιμά ιδιαίτερα και δίνει το δικαίωμα να εκπροσωπηθεί, για πρώτη φορά η πόλη της ΛΑΜΙΑΣ και η περιοχή της Φθιώτιδας στην ανώτερη κατηγορία του πρωταθλήματος ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεδρίασή του και αφού λάβει υπόψη του όλες τις νέες αντίξοες κοινωνικές, οικονομικές και  δραστηριοτήτων στις αθλητικές εγκαταστάσεις συνθήκες ,που δημιούργησε η πανδημία του COVID-19:
 Θα αποφασίσει με σύνεση και γνώμονα την δυνατότητα επιτυχίας του εγχειρήματος και θα απαντήσει εγγράφως για την  αποδοχή ή μη της τιμητικής πρότασης, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος”.

Σχετικά άρθρα

Υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψει ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό; Waverpoll.com

pannikolaou

Στις 15 Ιουνίου η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου. Οι κανονισμοί μεταγραφών των αθλητών

pannikolaou

Ποια ομάδα θα προκριθεί στην επόμενη φάση των play-offs? Waverpoll.com

pannikolaou