Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανανέωσε και ανέλαβε όλα τα τμήματα της Αλιάρτου ο Μάριος Σκαλτσάς!

Προπονητής όλων των τμημάτων της Αλιάρτου θα είναι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Μάριος Σκαλτσάς που ήρθε σε πλήρη συμφωνία και ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση της ομάδας.

Η συνεργασία των δύο πλευρών πέρυσι στα τμήματα ανδρών και εφήβων ήταν αρμονική, με τις δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και στα υπόλοιπα τμήματα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση της Αλιάρτου:

Ο Ν.Γ.Σ.ΑΛΙΑΡΤΟΥ ανακοινώνει, την ανανέωση συνεργασίας του, με τον προπονητή Μάριο Σκαλτσά για την μπασκετική περίοδο 2020-21.
Ο κύριος Σκαλτσάς αναλαμβάνει τις Ακαδημίες και όλα τα τμήματα του συλλόγου, όπως και την ομάδα Ανδρών, η οποία θα αγωνιστεί, μετά την άνοδό της, στο Πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Μάριος Σκαλτσάς είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδίκευση στην καλαθοσφαίριση. Από το 2005 μετράει την εμπειρία του ως προπονητής στους συλλόγους του Απόλλωνα Λιβαδειάς,
του Κενταύρου Λιβαδειάς, του Κύνου Λιβανατών, και του Ν.Γ.Σ Αλιάρτου, σε τμήματα υποδομής, κορασίδων, παμπαίδων,παίδων,εφήβων και ανδρών.
Η συνεργασία μας, την προηγούμενη σεζόν,ανέδειξε έναν άνθρωπο με εξαιρετικό ήθος, γνώση, οργάνωση, συνέπεια και αποτελεσματικότητα πάνω στο αντικείμενο του.
“Μάριε, η Διοίκηση και όλη η οικογένεια του Ν.Γ.Σ.Αλιάρτου,
σου εύχεται καλή αρχή καλή συνεργασία, καλή επιτυχία στη νέα σεζόν και όλοι μαζί να απολαύσουμε εξαιρετικά όμορφες μπασκετικές στιγμές.”
Επίσης σαν Διοίκηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πιστοποιημένους προπονητές μας Θανάση Σταγκίδη και Σπύρο Βλαχογιάννη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία, ως παίκτες στην ομάδα Ανδρών μας”.

Σχετικά άρθρα

M.V.P. Α’ ΕΣΚΑΣΕ (14η αγωνιστική): Ο Σταμάτης Βουρτζούμης του Άρη Θήβας!

pannikolaou

Video από τη 14η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Θήβας-ΓΑΣ Βασιλικού 88-83 (photo στιγμές από τον αγώνα)

pannikolaou