Γ ΕΘΝΙΚΗ

Με Γ. Ματσαγγούρα στο διοικητικό τιμόνι συνεχίζει ο Άρης Θήβας!

Ο Άρης Θήβας δήλωσε συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ αναφέρει μεταξύ άλλων, πως καταλυτικό ρόλο έπαιξε η απόφαση του προέδρου Γ. Ματσαγγούρα να ηγείται της προσπάθειας, αλλά και η αγάπη του φίλαθλου και επιχειρηματικού κόσμου της Θήβας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα 12/6/2020 καταληκτική ημερομηνία δήλωσης στην ΕΟΚ των ομάδων των Εθνικών κατηγοριών για την πρόθεση τους να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην κατηγορία που έχουν ενταχθεί απο την ΕΟΚ.
Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ..Σ και την δήλωση του προέδρου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΤΣΑΓΓΟΥΡΑ να συνεχίσει να ηγείται της προσπάθειας, κατατέθηκε και επίσημα η δήλωση συμμετοχής στην Γ ΕΘΝΙΚΗ και για την σεζόν 2020-2021 της ομάδας μας.
Όπως τονίσθηκε και στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο η αγάπη του φίλαθλου και επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μας δεν μας άφηνε άλλη επιλογή.
Η αγάπη σας οδηγεί αυτή την ομάδα, βάζουμε πλώρη για το νέο μας ταξίδι όλοι μαζί όπως μόνο εμείς, η μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ γνωρίζει να ταξιδεύει…
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!”

 

Σχετικά άρθρα

Με ΑΕΕΠ Χαλκίδας & Λοκρό έφτασαν 20 τα σωματεία της ΕΣΚΑΣΕ στο αθλ. μητρώο!

pannikolaou

Επιστολή προπονητών μπάσκετ προς ΕΟΚ για επανέναρξη των πρωταθλημάτων

pannikolaou

Έφτασαν 18 τα σωματεία της ΕΣΚΑΣΕ στο αθλ. μητρώο με τον Πρωτέα Σχηματαρίου!

pannikolaou