Γ ΕΘΝΙΚΗ

Με Γ. Ματσαγγούρα στο διοικητικό τιμόνι συνεχίζει ο Άρης Θήβας!

Ο Άρης Θήβας δήλωσε συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ αναφέρει μεταξύ άλλων, πως καταλυτικό ρόλο έπαιξε η απόφαση του προέδρου Γ. Ματσαγγούρα να ηγείται της προσπάθειας, αλλά και η αγάπη του φίλαθλου και επιχειρηματικού κόσμου της Θήβας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα 12/6/2020 καταληκτική ημερομηνία δήλωσης στην ΕΟΚ των ομάδων των Εθνικών κατηγοριών για την πρόθεση τους να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην κατηγορία που έχουν ενταχθεί απο την ΕΟΚ.
Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ..Σ και την δήλωση του προέδρου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΤΣΑΓΓΟΥΡΑ να συνεχίσει να ηγείται της προσπάθειας, κατατέθηκε και επίσημα η δήλωση συμμετοχής στην Γ ΕΘΝΙΚΗ και για την σεζόν 2020-2021 της ομάδας μας.
Όπως τονίσθηκε και στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο η αγάπη του φίλαθλου και επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μας δεν μας άφηνε άλλη επιλογή.
Η αγάπη σας οδηγεί αυτή την ομάδα, βάζουμε πλώρη για το νέο μας ταξίδι όλοι μαζί όπως μόνο εμείς, η μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ γνωρίζει να ταξιδεύει…
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!”

 

Σχετικά άρθρα

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (4ος Όμιλος): Αποτελέσματα & βαθμολογία (16η αγωνιστική)

pannikolaou

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Αναβολή στο Ανόρθωση Βόλου-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω κακοκαιρίας!

pannikolaou

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Για ένα νέο ξεκίνημα! (Ανόρθωση Βόλου-ΓΑΣ Άμφισσας 5 μ.μ.)

pannikolaou