Α ΕΣΚΑΣΕ

Ξεκινούν σήμερα τα Stereabasket Awards 2020!

Για τέταρτη χρονιά έφτασε η δική σας ώρα, για να αναδείξετε και να επιλέξετε τους καλύτερους-δημοφιλέστερους, μέσα από το διαγωνισμό των Stereabasket Awards 2020!

Η αγωνιστική σεζόν μπορεί να μην ολοκληρώθηκε στο 100% λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά στις κατηγορίες που η σεζόν κύλησε σε ένα ποσοστό πάνω από το 75% μπορούμε να επιλέξουμε τους καλύτερους-δημοφιλέστερους και κάπως έτσι ξεκινάμε σήμερα με το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Η περσινή διεξαγωγή της ψηφοφορίας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία όπως άλλωστε και η γιορτή και η απονομή των βραβείων με την παρουσία μεταξύ άλλων των Κώστα Τσαρτσαρή, Δημήτρη Παπανικολάου, Σπύρου Γκόντα, της Εθνικής Ελλάδας Κωφών Γυναικών, του Δημήτρη Καρύδα και πολλών ακόμα προσκεκλημένων! Τα Stereabasket Awards έχουν γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, έχοντας την τιμή να έχουμε φιλοξενήσει μεταξύ άλλων τους Παναγιώτη Γιαννάκη, Γιάννη Ιωαννίδη, Βασίλη Σκουντή, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Αντώνη Φώτση!

Και φέτος, η κάθε ψηφοφορία θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο θα αφορά την ψήφο του κοινού μέσα από τις λίστες των Stereabasket Awards. Το δεύτερο σκέλος θα αφορά την ψήφο παικτών, παραγόντων και προπονητών από τις ομάδες των εκάστοτε κατηγοριών ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο αντιπροσωπευτικό. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν, η ψήφος του κοινού θα μετράει στο 50% και η ψήφος των επιλεγμένων μελών των ομάδων στο υπόλοιπο 50%.

Αν για παράδειγμα, ένας παίκτης πάρει 50% από το κοινό και 30% από τους προπονητές το συγκεντρωτικό του αποτέλεσμα θα είναι 40%.

Παίκτες-προπονητές-παράγοντες ομάδων θα ψηφίσουν ξεχωριστά μέσω e-mail και το αποτέλεσμα της δικής τους ψηφοφορίας θα είναι συγκεντρωτικό.

Η επιλογή των διαγωνιζόμενων έγινε μέσω του stereabasket.gr σε συνεργασία με εκπροσώπους ομάδων. Σε κάθε κατηγορία θα υπάρχει η επιλογή ”άλλος παίκτης” σε περίπτωση που θέλετε να επιλέξετε έναν άλλο διαγωνιζόμενο.

Stereabasket Αwards (α’ μέρος-Α’ ΕΣΚΑΣΕ)

Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα, με το πρώτο μέρος του διαγωνισμού που θα διαρκέσει από 12-18 Ιουνίου και αφορά την Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Στις φόρμες ψηφοφορίας που θα αναρτηθούν, θα μπορέσετε να επιλέξετε τους καλύτερους στις εξής κατηγορίες:

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ  Α’ ΕΣΚΑΣΕ (1-2 ψήφοι)

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (1-2 ψήφοι)

ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Α’ ΕΣΚΑΣΕ 

ΓΚΑΡΝΤ (1-3 ψήφοι)

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ (1-3 ψήφοι)

ΣΕΝΤΕΡ (1-2 ψήφοι)

MVP A’ ΕΣΚΑΣΕ (από το σύνολο των ψήφων)

RISING STAR (1-3 ψήφοι)-(ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ & M.V.P)

Σχετικά άρθρα

Διευκρινιστικές οδηγίες για covid-19 στον αθλητισμό για το διάστημα 6-13 Δεκεμβρίου

pannikolaou

Από 10 Δεκεμβρίου η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου! Οι όροι και οι προϋποθέσεις

pannikolaou

1ο τουρνουά ”Ραφαήλ Σκεμπές” από την ΑΕΕΠ Χαλκίδας στις 21-22/12!

pannikolaou