Α ΕΣΚΑΣΕ

Τέσσερις ανανεώσεις στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας!

Η ΑΕΕΠ Χαλκίδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με 4 αθλητές της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου δείχνοντας πως θέλει να διατηρήσει τον κορμό της προηγούμενης χρονιάς.

Συγκεκριμένα οι Κώστας Κουτσογιάννης, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Ανδρέας Τσακός και Έρλιντ Αγκαλίου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα της Χαλκίδας τη σεζόν 2020-21.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΕΠ Χαλκίδας:

‘ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑ B.C.

Οι διοικούντες της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑΣ B.C. με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας, και για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021, με τους αθλητές της ομάδας μας:

Κουτσογιάννη Κωνσταντίνο
Κωνσταντίνου Κωνσταντίνο
Τσακό Ανδρέα
Αγκαλίου Ερλιντ

Οι διοικούντες της ομάδας έχοντας θέσει ένα νέο διετές πλάνο στα πλαίσια της στελέχωσης και της οργάνωσης σε όλα τα τμήματα, ξεκίνησαν με τις ανανεώσεις βασικών αθλητών του ανδρικού τμήματος, ώστε να θέσει τις βάσεις για ένα καινούργιο δυναμικό και δημιουργικό ξεκίνημα και θα συνεχίσει τις αμέσως επόμενες ημέρες με μεταγραφές αθλητών που θα στελεχώσουν το ανδρικό τμήμα και τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής.

Οι στόχοι της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑΣ B.C. σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται είναι πάντα πρωταγωνιστικοί και με τον ίδιο στόχο θα κινηθεί και φέτος.

Τέλος ευχόμαστε σε όλους μία υγιή κυρίως αλλά και δημιουργική αθλητική χρονιά!’

Σχετικά άρθρα

Είναι ο Μάριο Χεζόνια η μεταγραφή της χρονιάς στην Euroleague? Waverpoll

pannikolaou

Covid-19: Παράταση στο lockdown (τουλάχιστον) έως 8/3 στην Εύβοια! Στο ”κόκκινο” και ο Δήμος Λοκρών!

pannikolaou

Εκλογές Ομοσπονδιών: Ο τρόπος διεξαγωγής τους με την ψηφιακή κάλπη ”Ζευς”

pannikolaou