Α ΕΣΚΑΣΕ

Λύση συνεργασίας μετά από 11 χρόνια Απόλλωνα Λιβαδειάς και Σκαλτσά!

Μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας οι δρόμοι του Απόλλωνα Λιβαδειάς και του Μάριου Σκαλτσά χωρίζουν, με τη διοίκηση της ομάδας στην ανακοίνωση που ακολουθεί να κάνει ειδική αναφορά στην προσφορά του Σκαλτσά τόσο ως παίκτη αλλά και ως προπονητή της ομάδας.

Ο Απόλλων Λιβαδειάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον αθλητή και προπονητή Μάριο Σκαλτσά. Σε συνάντησή του με μέλη της διοίκησης, μέσα σε ένα έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, συμφωνήθηκε η αποχώρηση του Μάριου λόγω της πρότασης του Γ.Σ. Αλιάρτου να αναλάβει ως προπονητής όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Ο Μάριος είναι στην ομάδα του Απόλλωνα από την ίδρυσή της το 2009 και την υπηρέτησε από όλα τα πόστα (ως αθλητής και προπονητής).

11 χρόνια γεμάτα χαρές αλλά και λύπες, έντονες στιγμές, υπέροχες αναμνήσεις, ατέλειωτες εμπειρίες.

Το ήθος του, η εργατικότητά του και η συνέπειά του είναι άξια αναφοράς. Είναι χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας μας και τα οποία κατέστησαν τη συνεργασία μας με τον Μάριο άψογη.

Η αγάπη του για την ομάδα, η αφοσίωσή του σε αυτήν και η σπουδαία συνεισφορά του στις επιτυχίες του συλλόγου δικαίως τον καθιστούν για πάντα μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα.

Του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΡΙΕ‼️
Δεν λέμε αντίο αλλά ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ…”

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou