ΕΦΗΒΩΝ

Ανακοίνωση Έσπερου Λαμίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του Έσπερου Λαμίας με αφορμή την κατάκτηση από την εφηβική ομάδα του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ, ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές και ιδίως τους προπονητές όλων των τμημάτων του συλλόγου:

Ένα ακόμα πρωτάθλημα για τον ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ. Χθες Σάββατο 11/7/2020 οι Έφηβοι της ομάδας, κατόρθωσαν να κερδίσουν το τυπικά φαβορί της αναμέτρησης και να αναδειχθούν επάξια πρωταθλητές Εφήβων. Πρέπει να σημειώσουμε ότι με αυτήν την νίκη του τελικού, οι Έφηβοι μας, κατόρθωσαν  να δημιουργήσουν ένα ιστορικό ρεκόρ για το σωματείο μας, τερματίζοντας Αήττητοι για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους μικρούς μας αθλητές για την μεγάλη επιτυχία τους ,τους γονείς των αθλητών που μας έχουν εμπιστευτεί τα παιδιά τους , τους φιλάθλους που μας δίνουν ενέργεια στα παιχνίδια ,τους αυτοδιοικητικούς φορείς της Λαμίας που μας βοηθούν ποικιλοτρόπως, τους κατέχοντες δημόσια αξιώματα για την καλή τους προαίρεση , τους πολλούς μικρούς χορηγούς που συνδράμουν στην προσπάθειά μας, τους κατόχους την ηλεκτρονική και έντυπη ενημέρωση που προβάλλουν το έργο μας και αφήσαμε για το τέλος ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους προπονητές μας, που πασχίζουν χρόνια και χρόνια για την ανάπτυξη του ΜΠΑΣΚΕΤ της ΛΑΜΙΑΣ. 
Ονοματοποιούμε, για να είμαστε δίκαιοι  και ένα τεράστιο RESPECT στους προπονητές όλων των τμημάτων, που συμβάλλουν ο κάθε ένας με ξεχωριστό μεράκι, στις συνολικές επιτυχίες του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, ήτοι τους:
1)ΣΟΦΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΗ, 2)ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΛΗ ΝΙΚΟ, 3)ΣΟΦΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΘΟ
4)ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑ, 5)ΚΟΥΤΚΙΑ ΓΙΑΝΝΗ, 6)ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΙΝΑ.
Τα καλύτερα με την συμπαράσταση των άδολων και συνετών υποστηρικτών μας, ΕΡΧΟΝΤΑΙ…
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το   Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ  ΛΑΜΙΑΣ”

Σχετικά άρθρα

Πρωτάθλημα Εφήβων: Βαθμολογίες & σκόρερς (4η αγωνιστική 24-25/10)

pannikolaou

Εφήβων Β’ Όμιλος: ΑΕΕΠ Χαλκίδας-ΓΑΣ Βασιλικού (photo album)

pannikolaou

ΕΦΗΒΩΝ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΕΠ Χαλκίδας-ΓΑΣ Βασιλικού 68-73

pannikolaou