ΠΑΙΔΩΝ

Αντ. Γκλιάτης: ”Οι παίκτες μου αρνήθηκαν να χάσουν και τους αξίζουν συγχαρητήρια”

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας παίδων του Απόλλωνα Χαλκίδας Αντώνης Γκλιάτης, μίλησε για την προσπάθεια των παικτών του, που όπως είπε, ξεκίνησε κάτω από αντίξοες συνθήκες πριν από 7 χρόνια, για να φτάσει χθες στην κατάκτηση του τροπαίου.

Η προσπάθεια αυτής της ομάδας ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια, με παιδιά που τότε ήταν ηλικίας 9-10 ετών, κάτω από δύσκολες συνθήκες, με 3 ώρες την εβδομάδα προπονήσεις στο ΚΕΤΕ και σε μεσημεριανές ώρες. Το επισημαίνω αυτό, γιατί άλλες ομάδες που έφτασαν σε διακρίσεις πριν από εμάς, είχαν ασφαλώς πολύ καλύτερες συνθήκες για να δουλέψουν. Σε αυτό το γκρουπ παικτών, είχαμε την προσθήκη δύο παιδιών από την Περιφέρεια, του Δημήτρη Μοιρώτσου από το Αλιβέρι και του Πέτρου Λειβαδίτη από την Αυλίδα, που βοήθησαν τα μέγιστα την προσπάθειά μας. 

Για τον χθεσινό τελικό, θεωρώ τη νίκη μας δίκαιη σε ένα αγχωτικό παιχνίδι όπου ήμασταν μπροστά στο σκορ για 38′ διατηρώντας τον έλεγχο και τηρώντας το πλάνο μας. Στα τελευταία 2′ όμως, η πίεση του αντιπάλου και το όχι καθαρό δικό μας μυαλό, οδήγησαν σε λάθη και έφεραν τον τελικό στα ίσια. Σε αυτό το σημείο όμως, οι παίκτες μου αρνήθηκαν να χάσουν, τα κατάφεραν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθεια τους όλη τη χρονιά, αλλά και τους γονείς τους που μας έχουν εμπιστευτεί τα παιδιά τους και μας έχουν συμπαρασταθεί όλα αυτά τα χρόνια”. 

Σχετικά άρθρα

Final-8 Παίδων: Αποτελέσματα-βαθμολογίες-σκόρερς (2η μέρα)

pannikolaou

Final-8 Παίδων: Το πάλεψε για ένα ημίχρονο! (Πρωτέας Σχημ.-Ολυμπιακός 49-93)

pannikolaou

ΠΑΙΔΩΝ Final-8: Πρωτέας Σχηματαρίου-Ολυμπιακός Πειραιώς (LIVE)

pannikolaou