ΕΦΗΒΩΝ

Για την πρόκριση στον τελικό! Σήμερα οι δύο ημιτελικοί των εφήβων!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από 4 μήνες σήμερα στο πρωτάθλημα εφήβων, με τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών της κατηγορίας, σύμφωνα με τη βαθμολογική σειρά των ομάδων τη στιγμή της διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω κορωνοϊού, στις 8 Μαρτίου.

Οι αγώνες θα γίνουν σε ουδέτερα γήπεδα, κεκλεισμένων των θυρών και με έπαθλο την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της κατηγορίας που είναι προγραμματισμένος να γίνει επίσης σε ουδέτερη έδρα, στις 11 Ιουλίου.

Στο κλειστό της Λιβαδειάς (18:30) ο Κάδμος θα αντιμετωπίσει τον Μάκαρο Άμφισσας, ενώ την ίδια ώρα στο κλειστό της Μαλεσίνας, ο Έσπερος Λαμίας θα βρεθεί αντιμέτωπος της ΧΒΑ.

Τα συγκεκριμένα ζευγάρια δεν έχουν βρεθεί φέτος αντίπαλοι στα παρκέ, με τον Κάδμο και τον Έσπερο Λαμίας να έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση στη β’ φάση.

Ο Έσπερος Λαμίας είναι φέτος αήττητος σε α’ και β’ φάση, ο Κάδμος έχει μόλις μια ήττα στην πρεμιέρα της β’ φάσης από την ΑΕΕΠ Χαλκίδας, η ΧΒΑ έχει επίσης μια ήττα (από τον Κάδμο στη β’ φάση), ενώ ο Μάκαρος έχει δύο ήττες από Γ.Σ. Ιτέας στην α’ φάση και Έσπερο στη β’ φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές:

18:30 Κλειστό Λιβαδειάς Κάδμος-Μάκαρος (Χαϊνά-Τσάλας)

18:30 Κλειστό Μαλεσίνας Έσπερος Λαμίας-ΧΒΑ (Ντάνος-Γερονικολός)

 

Σχετικά άρθρα

ΕΦΗΒΩΝ Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: Βαθμολογία & σκόρερς (8/12)

pannikolaou

ΕΦΗΒΩΝ Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: Κάδμος-Ερμής Σχηματαρίου 77-50

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (11-17/12)

pannikolaou