FEATURED Β' ΕΘΝΙΚΗ

Επίσημα στην ΧΒΑ ο Απ. Αποστολίδης!

Ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα η απόκτηση του Αποστόλη Αποστολίδη από την ΧΒΑ που δυναμώνει στις θέσεις της περιφέρειας, όπως σας είχαμε γράψει από χθες (πατήστε ΕΔΩ).

Ο 28χρονος παίκτης που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κόροιβο Αμαλιάδας (Α1), Αρκαδικό (Α2), Ηρακλή (Β’ Εθνική & Α2), Αναγέννηση Φλόγας (Β’ Εθνική), και Ερμή Λαγκαδά (Β’ Εθνική), αποτελεί το 4ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Χαλκίδας.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ομάδας για το νέο μεταγραφικό απόκτημα αλλά και τις πρώτες δηλώσεις του παίκτη: ”

‘Βόμβα στη Β’ Εθνική με Αποστολίδη!

 Η ΧΒΑ My KTEO ανακοινώνει την επίτευξη της συνεργασίας με τον αθλητή Απόστολο Αποστολίδη, πυροδοτώντας μια ωρολογιακή βόμβα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που αλλάζει τις ισορροπίες και τα μέχρι στιγμής δεδομένα.
 Η ομάδα μας κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή ενός παίκτη που έχει αγωνιστεί τόσο στην Α1 όσο και στην Α2 και έρχεται στη Χαλκίδα για λογαριασμό της XBA My KTEO σε μια πολύ ώριμη ηλικία, αυτή των 28 ετών!
 Ο Αποστολίδης έχει ύψος 1.92μ., είναι ένας combo guard, μπορεί να παίξει με ευχέρεια και στις δύο θέσεις της περιφέρειας και να βοηθήσει την ομάδα μας στο πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όπου αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της!
 Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε: Κόροιβο Αμαλιάδας (Α1), Αρκαδικό (Α2), Ηρακλή (Β’ Εθνική & Α2), Αναγέννηση Φλόγας (Β’ Εθνική), και Ερμή Λαγκαδά (Β’ Εθνική).
 Ο Απόστολος αποτελεί την 4η μεταγραφή για τον σύλλογό μας μετά τους Πολιτόπουλο, Γυφτάκη και Δουρούκη.
Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και επιτυχία!
 Σε δηλώσεις του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ανέφερε τα εξής: 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Χαλκίδα και την ΧΒΑ αλλά και με ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ, γνωρίζουν το… αντικείμενο και κάνουν τα πάντα για την ομάδα. Ο τρόπος προσέγγισης αλλά και η οργάνωση ήταν αυτά που με κέρδισαν και ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου σε ότι μου ζητηθεί από τον προπονητή μου, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να δικαιώσω τους ανθρώπους του συλλόγου για την επιλογή τους. Θα προετοιμαστούμε για το καλύτερο, θέλουμε η ομάδα φέτος να φτάσει ψηλά!
Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα!»’

Σχετικά άρθρα

Πρωτάθλημα Ενώσεων (U15/U16): Πρωταθλητής ο Αναστασίου, στον τελικό ο Χουλιαράς! (pics)

pannikolaou

ΕΣΚΑΣΕ: Δύο εξ αναβολής αγώνες στις 19-20 Μαρτίου

pannikolaou

Νίκος Μάρκου: ”Θέλουμε και μπορούμε την άνοδο στη Α2 Elite League”

pannikolaou