Α ΕΣΚΑΣΕ

Με 4 προπονητές ο Απόλλωνας Λιβαδειάς στα τμήματα υποδομής!

Ο Απόλλωνας Λιβαδειάς προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και με ανακοίνωσή του σήμερα κάνει γνωστό πως το έργο για να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ στους αθλητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου αναλαμβάνουν 4 προπονητές, οι Ζητουνιάτης, Παπαθανασίου, Ντάλλης και Παππάς.

Αναλυτικά:

‘Για μία ακόμη χρονιά οι προπονητές των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα αναλαμβάνουν να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ στους νεαρούς αθλητές μας σε συνδυασμό πάντα με την εκμάθηση των αρχών του αθλητικού πνεύματος.
Τον σημαντικό αυτό ρόλο στα τμήματα υποδομών αναλαμβάνουν και για την ερχόμενη αθλητική σεζόν 2020-21 οι προπονητές μας:
▪️ Λεωνίδας Ζητουνιάτης – Παιδικό τμήμα
▪️ Γιάννης Παπαθανασίου – Ακαδημίες
▪️ Γιώργος Ντάλλης – Εφηβικό τμήμα και Ακαδημίες
▪️ Θάνος Παππάς – Παμπαίδες 2007-08 και Κορασίδες

Στόχος των προπονητών μας είναι η τεχνική κατάρτιση, η συνεχής εξέλιξη αλλά και η προσωπική βελτίωση των παιδιών. Μαθαίνουν στα παιδιά την αξία της ομαδικότητας και της κοινωνικοποίησης, του συναγωνισμού και ΟΧΙ του ανταγωνισμού. Με την υπομονή τους, το ήθος τους, την ακεραιότητά τους, τη σοβαρότητα και την εργατικότητά τους υπόσχονται μία συναρπαστική μπασκετική χρονιά! Καλή δύναμη με πολλές επιτυχίες!

Σχετικά άρθρα

Με ΑΕΕΠ Χαλκίδας & Λοκρό έφτασαν 20 τα σωματεία της ΕΣΚΑΣΕ στο αθλ. μητρώο!

pannikolaou

Επιστολή προπονητών μπάσκετ προς ΕΟΚ για επανέναρξη των πρωταθλημάτων

pannikolaou

Έφτασαν 18 τα σωματεία της ΕΣΚΑΣΕ στο αθλ. μητρώο με τον Πρωτέα Σχηματαρίου!

pannikolaou