ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Ξεκινάει σήμερα το γ’ μέρος των Stereabasket Awards 2020!

Ξεκινάει σήμερα το μεσημέρι το τρίτο και τελευταίο μέρος των Stereabasket Awards 2020, με διαγωνισμούς-ψηφοφορίες, που αφορούν τις κατηγορίες παίδων, εφήβων, κορασίδων, νεανίδων, αλλά και του καλύτερου προπονητή στα τμήματα υποδομών της Περιφέρειας!

Και σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού θα ισχύσει η ιδιαιτερότητα των e-mails που σημαίνει πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι συνάρτηση της ψηφοφορίας μέσω του stereabasket αλλά και των e-mails επιλεγμένων εκπροσώπων ομάδων, προπονητών, κλπ. σε ποσοστό 50-50.

Έτσι λοιπόν, αν ένας διαγωνιζόμενος λάβει π.χ. 40% μέσω του διαγωνισμού του stereabasket και 20% μέσω των e-mails το τελικό του αποτέλεσμα θα προκύπτει από τον μέσο όρο (δηλαδή στο συγκεκριμένο παράδειγμα 30%).

Στην ψηφοφορία που ξεκινάει από σήμερα, επιλέχθηκαν στις κατηγορίες παίδων και εφήβων παίκτες που οι ομάδες τους συμμετείχαν στη β’ φάση των πρωταθλημάτων, ενώ για κορασίδες και νεάνιδες παίκτριες και από την α’ φάση, εξαιτίας του γεγονότος ότι οι ομάδες που συμμετείχαν δεν ήταν αρκετές.

Στην κατηγορία των προπονητών, όπως και τα προηγούμενα χρόνια στο διαγωνισμό συμμετέχουν οι κόουτς που οι ομάδες τους έφτασαν μέχρι τον τελικό της εκάστοτε κατηγορίας.

Οι κατηγορίες της γ’ φάσης του διαγωνισμού:

ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ 2019-20

Στην ψηφοφορία θα πάρουν μέρος παίκτες των ομάδων που πέρασαν στη β’ φάση του πρωταθλήματος. Θα υπάρχει δικαίωμα μέχρι τέσσερις (4) ψήφους.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ 2019-20

Στην ψηφοφορία θα πάρουν μέρος παίκτες των ομάδων που πέρασαν στη β’ φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Θα υπάρχει δικαίωμα μέχρι τέσσερις (4) ψήφους.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2019-20

Στην ψηφοφορία θα πάρουν μέρος παίκτριες των ομάδων που συμμετείχαν σε α’ & β’ φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Θα υπάρχει δικαίωμα μέχρι τρεις (3) ψήφους.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2019-20

Στην ψηφοφορία θα πάρουν μέρος παίκτριες των ομάδων που συμμετείχαν σε α’ & β’ φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Θα υπάρχει δικαίωμα μέχρι τρεις (3) ψήφους.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 2019-20

Θα τεθούν σε ψηφοφορία οι προπονητές των ομάδων που πέρασαν στους τελικούς στις κατηγορίες παίδων, εφήβων, κορασίδων και νεανίδων. Θα υπάρχει δικαίωμα έως δύο (2) ψήφων.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 12 Ιουλίου στις 12 το βράδυ.

Σχετικά άρθρα

Final-8 Παίδων: Αποτελέσματα-βαθμολογίες-σκόρερς (2η μέρα)

pannikolaou

Final-8 Παίδων: Το πάλεψε για ένα ημίχρονο! (Πρωτέας Σχημ.-Ολυμπιακός 49-93)

pannikolaou

ΠΑΙΔΩΝ Final-8: Πρωτέας Σχηματαρίου-Ολυμπιακός Πειραιώς (LIVE)

pannikolaou