ΠΑΙΔΩΝ

Πρεμιέρα σήμερα για τους παίδες του Απόλλωνα Χαλκίδας απέναντι στον Προμηθέα!

Ο Απόλλωνας Χαλκίδας ως πρωταθλητής παίδων της ΕΣΚΑΣΕ εκπροσωπεί την΄Ένωση στη β’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που ξεκινάει σήμερα στην Κόρινθο και θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιουλίου.

Πρώτος αντίπαλος για την ομάδα του Αντώνη Γκλιάτη ο ισχυρός Προμηθέας Πατρών, ενώ θα αγωνιστούν ακόμα απέναντι σε Πρωτέα Καλαμάτας και Παλαίμωνα Κορίνθου.

Ο πρώτος του ομίλου θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για την τελική εξάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί σε κλειστό των Αθηνών από 29 Ιουλίου-2 Αυγούστου.

Ο σημερινός αντίπαλος για τον Απόλλωνα Χαλκίδας, είναι μια ομάδα που έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια από τα στενά πλαίσια μιας επαρχιακής ομάδας δημιουργώντας ένα πρότυπο ακαδημιών. Διαθέτει δικό του ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο που είναι από τα κορυφαία στην Ευρώπη σε επίπεδο ακαδημιών, με τρία γήπεδα μπάσκετ, υπερσύγχρονο γυμναστήριο και εργαστήριο εργομετρικών, με συμμετοχή περισσοτέρων από 500 παιδιών στις ακαδημίες και με αντίστοιχες επιτυχίες καθώς τα τελευταία χρόνια ο Προμηθέας Πατρών είναι σταθερά στις τελικές εξάδες παίδων και εφήβων κατακτώντας μόλις πέρυσι και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στους παίδες!

Ο Προμηθέας κατέκτησε φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα παίδων στην Ένωσή του, έχοντας τα προηγούμενα 5 χρόνια ισάριθμες προκρίσεις στις τελικές φάσεις των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι παραμένει εδώ και 2 χρόνια αήττητος στην Ελλάδα στην κατηγορία παίδων ενώ στην ΕΣΚΑΗ το ρεκόρ του είναι 150 συνεχόμενες νίκες και 6η σερί σεζόν χωρίς ήττα!

Φέτος, προκρίθηκε στα προκριματικά της Κορίνθου κερδίζοντας στον τελικό με 3-0 νίκες τον Προμηθέα 2014, που αποτελεί τη θυγατρική ομάδα του σημερινού αντιπάλου του Απόλλωνα Χαλκίδας.

Ο σημερινός αγώνας του Απόλλωνα Χαλκίδας με τον Προμηθέα Πατρών ξεκινάει στις 5 μ.μ. ενώ συνολικά το πρόγραμμα του β’ ομίλου της προκριματικής φάσης που θα διεξαχθεί στην Κόρινθο έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ

17:00 Προμηθέας Πάτρας-Απόλλων Χαλκίδας

20:00 Παλαίμων Κορίνθου-Πρωτέας Καλαμάτας

 

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ

16:00 Πρωτέας Καλαμάτας-Προμηθέας Πάτρας

19:00 Απόλλων Χαλκίδας-Παλαίμων Κορίνθου

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 

12:00 Προμηθέας Πάτρας-Παλαίμων Κορίνθου

15:00 Πρωτέας Καλαμάτας-Απόλλων Χαλκίδας

Σχετικά άρθρα

Η ψηφοφορία της εβδομάδας από το waverpoll.com

pannikolaou

Επίσημα πάρκο ”Ραφαήλ Σκεμπές” εντός του αθλητικού κέντρου Κανήθου!

pannikolaou

Προτάσεις για την αναβάθμιση των Αναπτυξιακών πρωταθλημάτων από τον Δημ. Αγγελόπουλο

pannikolaou