ΠΑΙΔΩΝ

Συγχαρητήρια Αλεξ. Θεοδώρου στην οικογένεια Μοιρώτσου!

Με επιστολή προς το stereabasket, ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλιβερίου, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού και πρόεδρος του Γ.Σ. Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου, συγχαίρει την οικογένεια Μοιρώτσου για την επιτυχία του γιους τους Δημήτρη, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων ΕΣΚΑΣΕ με την ομάδα του Απόλλωνα Χαλκίδας.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε, η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά, για την επιτυχία του γιού σας Δημήτρη στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Παίδων (ΕΣΚΑΣΕ) με την ομάδα του Απόλλωνα Χαλκίδας. Επιτυχία που ήρθε μέσα από σκληρή δουλεία τόσο του ιδίου όσο και όλου του συλλόγου με πρωτεργάτη τον προπονητή Γκλιάτη Αντώνη. 

Θέλουμε, εκ μέρους όλων των συμπατριωτών μας,  να συγχαρούμε θερμά το Δημήτρη και όλη σας την οικογένεια, όχι μόνο για την επιτυχία αυτή, αλλά γενικότερα για το ενδιαφέρον σας για τον αθλητισμό, που στους σημερινούς δύσκολους καιρούς είναι ο μοναδικός δρόμος για τη σωστή και υγιή διαπαιδαγώγηση της νεολαίας.

Θέλουμε, επίσης να σας διαβεβαιώσουμε ότι τόσο ο Δήμος μας όσο και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα παιδιά της περιοχής μας που ασχολούνται με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα αυτά που κάνουν πρωταθλητισμό, όπως το δικό σας.

Η επιτυχία του κάνει υπερήφανους όλους τους συμπατριώτες μας μιας και ο Δημήτρης ήταν ο μοναδικός αθλητής του συλλόγου από τον Δήμο μας και αποτελεί παράδειγμα για τους νέους της περιοχής.

Και πάλι θερμά συγχαρητήρια και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.”

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε.ΚΥΜΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΥ

(Αρμόδιος για θέματα αθλητισμού)

Σχετικά άρθρα

Οι ημερομηνίες για τις τελικές φάσεις στα Πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών!

pannikolaou

Η ΑΕΕΠ Χαλκίδας διοργανώνει το 7ο Summer Basketball Camp!

pannikolaou

Βασ. Γουρνής: ”Στόχος μας η ολοκλήρωση των έργων εντός του γυμναστηρίου στους επόμενους 2 μήνες”

pannikolaou