Α ΕΣΚΑΣΕ

Συνεχίζουν μαζί Μάκαρος και Γίδας!

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αγαπητό Γίδα έκανε γνωστή ο Μάκαρος Άμφισσας, με τις δύο πλευρές να πορεύονται μαζί για 3η χρονιά.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Άμφισσας:

Ο ΑΣ ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Αγαπητό Γίδα ο οποίος θα συνεχίσει στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας για 3η συνεχόμενη χρονιά. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Διοίκησης και του προπονητή στα νέα γραφεία του συλλόγου, οι δυο πλευρές εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους για την μέχρι τώρα συνεργασία και προχώρησαν στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.
Πρέπει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι με προπονητή τον Αγαπητό Γίδα οι ακαδημίες μας τα 3 τελευταία χρόνια συμμετείχαν 2 φορές σε ημιτελικούς και 1 φορά στον τελικό των πρωταθλημάτων ενώ η ανδρική μας ομάδα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με 11 αθλητές από την Άμφισσα και μια μόνο μεταγραφή. Αυτό ήταν από την αρχή το πλάνο της διοίκησης, δηλαδή η ανδρική μας ομάδα να αποτελείται από όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά των ακαδημιών της τα οποία θα πλαισιώνουν ένας ή δυο το πολύ έμπειροι παίκτες. Θεωρούμε λοιπόν ότι ο Αγαπητός Γίδας είναι ο πλέον κατάλληλος προπονητής για την επίτευξη αυτού του στόχου και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο του!”

Σχετικά άρθρα

Με ΑΕΕΠ Χαλκίδας & Λοκρό έφτασαν 20 τα σωματεία της ΕΣΚΑΣΕ στο αθλ. μητρώο!

pannikolaou

Επιστολή προπονητών μπάσκετ προς ΕΟΚ για επανέναρξη των πρωταθλημάτων

pannikolaou

Έφτασαν 18 τα σωματεία της ΕΣΚΑΣΕ στο αθλ. μητρώο με τον Πρωτέα Σχηματαρίου!

pannikolaou