Α ΕΣΚΑΣΕ

Το νέο προπονητικό επιτελείο του Άρη Θήβας!

Ο Άρης Θήβας ετοιμάζεται να κάνει τη δική του επανεκκίνηση από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ και σε πρώτη φάση έκανε γνωστή την προπονητική του ομάδα.

Τεχνικός της αντρικής ομάδας παραμένει ο Βαγγέλης Ματσαγγούρας, ενώ το προπονητικό επιτελείο συγκροτούν ακόμα οι Νίκος Φραγκούλης και Γιάννης Ταμπούκας.

Στο τιμ θα προστεθεί και ένας ακόμα προπονητής που θα ασχοληθεί με τις ακαδημίες της ομάδας και θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο με τον Γιώργο Ματσαγγούρα ο οποίος ως γνωστόν μετά τις τελευταίες εκλογές ανέλαβε θέση υπευθύνου στα τμήματα υποδομής μετά από 6 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην προεδρία του συλλόγου.

Ακόμα, όσο αφορά το αντρικό τμήμα της ομάδας, έχει ήδη ξεκινήσει η μεταβατική περίοδο στην οποία συμμετέχουν 7 παίκτες από τα τμήματα παίδων και εφήβων και από τους οποίους οι 3-4 θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της αντρικής ομάδας.

Μέχρι τη Δευτέρα ο Άρης αναμένεται να έχει κλείσει τις μεταγραφικές κινήσεις που σκοπεύει να κάνει ώστε μετά τις 15 Αυγούστου να μπει στην προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε ανακοίνωση του ο Άρης Θήβας τονίζει: ”Το νέο ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας και με τους τρεις τεχνικούς της ομαδας, αναλυτικά Ματσαγγουρας Βαγγέλης, Νικολέτας Φαγκουλης και Ταμοουκας Γιάννης αναλαμβάνουν την ευθύνη να πάνε τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας ένα βήμα παρακάτω.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν σταματάμε εδώ, ο υπεύθυνος για τα τμήματα υποδομών Γιώργος Ματσαγγουρας, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις,με έμπειρο προπονητή ο οποίος θα συμπληρώσει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας με αποκλειστική ευθύνη να αναβαθμίσει τα τμήματα υποδομών.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι εξελίξεις στο αγωνιστικό τομέα”.

 

Σχετικά άρθρα

Waverpoll.com: Ποιος θα έχει πιο πολλές ασίστ στο τέλος της regular season της Euroleague?

pannikolaou

Video από τη 2η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Αμφίκλειας Life-Κάδμος (photo album)

pannikolaou