Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ασίσταντ κόουτς στην Ελπίδα Αμπελοκήπων στη Γ’ Εθνική ο Διονύσης Αγγέλου

Ο Χαλκιδέος Διονύσης Αγγέλου ανήκει και επίσημα πλέον στο προπονητικό τιμ της Ελπίδας Αμπελοκήπων που θα συμμετέχει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση στον 4ο όμιλο τη στιγμή της διακοπής των πρωταθλημάτων).     

Ο νεαρός κόουτς που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του Βαγγέλη Αγγέλου, εργάζεται ως προπονητής τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ παράλληλα είναι φοιτητής στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ.

Ο Διονύσης Αγγέλου, που θα είναι βοηθός του Φοίβου Γυμνόπουλου στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, έχει ήδη μια τετραετία ενασχόλησης με την προπονητική. Τη διετία 2016-18 δούλεψε στο προπονητικό πρόγραμμα της Α.Κ. Αστέρια του Θόδωρου Ροδόπουλου και συμμετείχε σε δυο Salonica Basketball Camps της ίδιας περιόδου. Το 2018-19 εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στον Άρη δίπλα στον πάτερα του Βαγγέλη Αγγέλου, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν προπονητής στο παιδικό της Νέας Ραιδεστού.

Σε δηλώσεις του ο Διονύσης Αγγέλου τόνισε:

”Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εργαστώ αυτήν την χρονιά στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, μια ομάδα γνωστή για το ήθος της και την αθλητική της ευπρέπεια. Επίσης νιώθω  ευλογημένος  που θα συνεργαστώ με τον coach Γυμνόπουλο,  έναν άνθρωπο με τον οποίο ταυτίζομαι απόλυτα στις μπασκετικές του  απόψεις και τον θαυμάζω για το πρωτοποριακό του έργο με τους νέους αθλητές. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες, τους αθλητές, τους προπονητές και τις διοικήσεις καλή αρχή και μακάρι να μπορέσουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε το μπάσκετ να ορθοποδήσει μετά από την μεγάλη κρίση του κορωνοϊου”.

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Νέο double double από τον Δημήτρη Μάρκου στη Γ’ Εθνική! (video)

pannikolaou

Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Γιάννη Ντεντόπουλο!

pannikolaou