Α ΕΣΚΑΣΕ

Επιστροφή Φουσέκη και ανανέωση με Δρίβα ο Μάκαρος!

Ο Μάκαρος φτιάχνει το ρόστερ του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο που θα τον βρει και πάλι στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, με την ομάδα της Άμφισσας να προχωράει σε μια ακόμα ανανέωση, αυτή του Δρίβα, μετά από εκείνες των Μαμαρέλη και Παπαθεοχάρη, αλλά και στην επιστροφή μετά από απουσία ενός έτους λόγω σπουδών του Φουσέκη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Μάκαρου για τους δύο αθλητές:

”Μετά από απουσία ενός έτους λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων επιστρέφει στον Μάκαρο ο Νίκος Φουσέκης. Ένας αθλητής ο οποίος ξεκίνησε από μικρή ηλικία στις ακαδημίες του Μάκαρου και αποτέλεσε για χρόνια μέλος της ανδρικής ομάδας με μεγάλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΣΕ επιστρέφει για να βοηθήσει στην προσπάθεια δημιουργίας ενός συνόλου που θα στηρίζεται κατά κύριο λόγω σε αυτά τα παιδιά, των ακαδημιών μας. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να λείπει αυτός ο οποίος στο παρελθόν έχει αποδείξει την αγάπη του και την αφοσίωση του στο σύλλογό. Καλώς ήρθες Νίκο!”

”Ακόμα ένα παιδί του Μάκαρου, ο Γιώργος Δρίβας, ένας νέος αθλητής ο οποίος έχει ξεκινήσει από μικρή ηλικία στην ομάδα μας και έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα της. Από νωρίς στα βαθιά με μεγάλη συμμετοχή και καθοριστική συνεισφορά τα τελευταία 2 χρόνια στην ανδρική ομάδα, θα συνεχίσει και του χρόνου μαζί μας. Καλή μπασκετική χρονιά και σε σένα Γιώργο!”

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou