B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Παίζουμε μπάσκετ για τον Ραφαήλ! Τουρνουά 3 on 3 στην Κάνηθο 7-9 Αυγούστου!

Ο Ραφαήλ Σκεμπές έφυγε πρόωρα από τη ζωή στις 28 Ιουνίου, αλλά κανείς δεν πρόκειται να τον ξεχάσει καθώς ο ίδιος πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του όχι μόνο για το μπασκετικό του ταλέντο αλλά και για τον χαρακτήρα του.

Οι φίλοι του θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του και με πρωτεργάτες τους Διονύση Αγγέλου και Αντώνη Γεωργουσόπουλο, αποφάσισαν με συνοδοιπόρους την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Χαλκιδέων και τον ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώσουν τουρνουά 3 on 3 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Κανήθου το τριήμερο 7-9 Αυγούστου!

Ήδη, οι διοργανωτές δουλεύουν εντατικά ώστε στο 3on3 Basketball Tournament “Ραφαήλ Σκεμπές” να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια και να τιμηθεί με τον καλύτερο τρόπο η μνήμη του Ραφαήλ!

Αρχικά, στο facebook έχει δημιουργηθεί εκδήλωση για το τουρνουά με την ονομασία ”3on3 Basketball Tournament “Ραφαήλ Σκεμπές” στην οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν (δωρεάν) συμμετοχή έως τις 1 Αυγούστου. (πατήστε ΕΔΩ για να δηλώσετε συμμετοχή)

Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρχουν διαρκώς μέσα από το stereabasket.gr ενημερώσεις για τη διοργάνωση που πρέπει όλοι οι μπασκετόφιλοι να δώσουν το παρών!

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou