FEATURED Β' ΕΘΝΙΚΗ

Πρώτο χτύπημα! Πήρε Πολιτόπουλο η ΧΒΑ!

Η ΧΒΑ ολοκλήρωσε μία πολύ σημαντική προσθήκη κάνοντας δικό της τον Γιώργο Πολιτόπουλο που πέρσι αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα του Πρωτέα Βούλας και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση της ΧΒΑ είναι κάτι παραπάνω από ουσιαστική καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια σε Εθνικές κατηγορίες.

Ο 24χρονος forward έχει ύψος 2,01μ. και το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η ικανότητά του να εκτελεί έξω από την γραμμή του τριπόντου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα σε Καλαμάτα 80 (Γ’ Εθνική), ΕΦΑΟ Ζωγράφου (Α2), Χολαργό (Β’ Εθνική), G.P.A. (Β’ Εθνική), Στρατώνι (Β’ Εθνική) και Πρωτέα Βούλας, ενώ έχει πανηγυρίσει και την κατάκτηση της 1ης θέσης στην Ελλάδα με τον Χολαργό στο πρωτάθλημα U22.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΧΒΑ:

Πολιτόπουλος η 1η βόμβα!

Η ΧΒΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Πολιτόπουλου και… ταράζει τα νερά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής προσθέτοντας έναν εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη που αγωνίζεται στη θέση 4 και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας τη νέα σεζόν.

Ο Γιώργος είναι 24 χρονών έχει ύψος 2,01μ. και παρότι αγωνίζεται ως ψηλός, διαθέτει πολύ αξιόλογο σουτ έξω από τη γραμμή των 6,75μ.

Ένας παίκτης από το πάνω ράφι που αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της στο δύσκολο και πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Το νέο απόκτημά μας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία σε Καλαμάτα 80 (Γ’ Εθνική), ΕΦΑΟ Ζωγράφου (Α2), Χολαργό (Β’ Εθνική), G.P.A. (Β’ Εθνική), Στρατώνι (Β’ Εθνική) και Πρωτέα Βούλας από όπου και αποκτήθηκε.

Ακόμα έχει κατακτήσει την 1η θέση στην Ελλάδα με την U22 ομάδα του Χολαργού.

Του ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γ. Πολιτόπουλος ανέφερε:

“Είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή η ομάδα, εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε όλοι υγεία και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, τόσο τους προσωπικούς όσο και τους ομαδικούς.”

Σχετικά άρθρα

Στην Ιτέα το final-4 του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou