FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας Σαράπης και Σπανός!

Την απόκτηση δύο έμπειρων Χαλκιδέων παικτών ανακοίνωσε η ΑΕΕΠ Χαλκίδας που από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει στο ρόστερ της τους Αναστάση Σαράπη και Φάνη Σπανό.

Οι δύο παίκτες που αγωνίστηκαν πέρυσι με τον ΓΑΣ Ν. Αρτάκης αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα της Χαλκίδας στις μάχες κάτω από τα καλάθια στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Οι δύο τους είχαν έρθει σε συμφωνία από την περασμένη εβδομάδα με την ΑΕΕΠ Χαλκίδας, όμως η τραγική είδηση του θανάτου του Ραφαήλ Σκεμπέ επισκίασε τα πάντα και καθυστέρησε την ανακοίνωσή τους.

Η ΑΕΕΠ Χαλκίδας αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της:

‘Η διοίκηση της Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Χαλκιδαίους αθλητές, Σαράπη Αναστάση και Σπανό Φάνη.

Ο Σαράπης Αναστάσης γεννήθηκε στις 07 Νοεμβρίου του 1983 (37χρ.) και έχει ύψος 1.96μ. Έχει αγωνιστεί στην Α.Γ.Ε.Χ., Αλέξανδρο Αρτάκης, Α.Ε. Χαλκίδας, ΠΑΣ Χαλκίδας και την περσινή χρόνια ήταν μέλος του Γ.Σ. Νέας Αρτάκης. Ο Αναστάσης ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που η ομάδα μας ανέβηκε στην Γ’ Εθνική κατηγορία την χρονιά 2016-2017.

Ο Σπανός Φάνης γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 1982 (38χρ.) και έχει ύψος 2.00μ. Έχει αγωνιστεί στην Α.Γ.Ε.Χ., Φάρο Χαλκίδας, Ερμή Σχηματαρίου και την περσινή χρόνια ήταν μέλος του Γ.Σ. Νέας Αρτάκης. Ο Φάνης ήταν από τους πρωταγωνιστές στην αήττητη άνοδο της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική κατηγορία την χρονιά 2011-2012. Τους ευχόμαστε μια υγιή και δημιουργική μπασκετική χρονιά. Αναστάση και Φάνη, καλώς επιστρέψατε στην ομάδα σας!”.

Σχετικά άρθρα

Πρωτάθλημα Ενώσεων (U15/U16): Πρωταθλητής ο Αναστασίου, στον τελικό ο Χουλιαράς! (pics)

pannikolaou

ΕΣΚΑΣΕ: Δύο εξ αναβολής αγώνες στις 19-20 Μαρτίου

pannikolaou

Νίκος Μάρκου: ”Θέλουμε και μπορούμε την άνοδο στη Α2 Elite League”

pannikolaou