Α ΕΣΚΑΣΕ

Συγχαρητήρια Αλιάρτου στις πρωταθλήτριες ομάδες υποδομών της ΕΣΚΑΣΕ

Η Αλίαρτος με ανακοινώσεις που εξέδωσε χθες, συγχαίρει τις πρωταθλήτριες ομάδες υποδομών ΕΣΚΑΣΕ, τον Απόλλωνα Χαλκίδας στους παίδες, τον Έσπερο Λαμίας στους εφήβους, τον Μάκαρο Άμφισσας στις κορασίδες και τον Σύλλα Αιδηψού στις νέανιδες στον οποίο και εύχεται παράλληλα καλή επιτυχία στην τελική εξάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα γίνει τις επόμενες μέρες στο κλειστό του Μετς.

”Το Δ.Σ του Ν.Γ.Σ Αλιάρτου συγχαίρει το τμήμα των παίδων του Απόλλωνα Χαλκίδας για τους ωραίους αγώνες που έδωσαν στα προκριματικά για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων 2019-2020! Μπράβο σε εσάς παιδιά και στο προπονητικό team για την προσπάθειά σας και την επάξια εκπροσώπησή της περιφέρειάς Στερεάς Ελλάδας και Αν.Εύβοιας στον ευρύτερο μπασκετικό χώρο!

Η Διοίκηση του Νέου Γυμναστικού Συλλόγου Αλιάρτου επαινεί και συγχαίρει το τμήμα των εφήβων του Έσπερου Λαμίας για τις επιτυχίες και την ωραία εμφάνιση που πραγματοποίησαν κατά την διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων για το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων 2019-2020 !Σημασία παιδιά έχει πρωτίστως η διαδρομή και όχι ο προορισμός και γι’αυτό πρέπει κι εσείς και ο προπονητής σας να είστε υπερήφανοι!Συγχαρητήρια!

Το ΔΣ του ΝΓΣΑλιάρτου συγχαίρει το τμήμα των κορασίδων του Μάκαρου Άμφισσας για την αγωνιστική του διαδρομή στα προκριματικά για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων 2019-2020.Η εκπροσώπησή της περιφέρειάς μας από τα κορίτσια της Άμφισσας ήταν εξαιρετική! Συγχαρητήρια σε εσάς και στον προπονητή σας!’

Η Διοίκηση του Νέου Γυμναστικού Συλλόγου Αλιάρτου συγχαίρει την ομάδα των Νεανίδων του Σύλλα Αιδηψού για την πρόκρισή τους στις έξι καλύτερες ομάδες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2019-2020 και εύχεται και στα κορίτσια και στον προπονητή τους Καλή Δύναμη και Καλή Συνέχεια! Συγχαρητήρια και Καλούς αγώνες στο Μέτς!!!”

 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou