FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Συνεχίζουν στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας Γυφτονικολός και Γρηγοράκης!

Η ΑΕΕΠ Χαλκίδας δημιουργεί μια ανταγωνιστική ομάδα για το επόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ και εκτός από το ταλέντο και τον ενθουσιασμό των νεαρών παικτών, θα χρειαστεί και την εμπειρία των…παλιοσειρών!

Με την ανανέωση της συνεργασίας για ένα ακόμα χρόνο με τους Γιώργο Γυφτονικολό και Στέλιο Γρηγοράκη, η ομάδα της Χαλκίδας ”παντρεύει” με τον καλύτερο τρόπο το ταλέντο με την εμπειρία και αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Ιδιαίτερες συστάσεις ασφαλώς και δεν χρειάζονται και για τους δύο, με τον ψηλό να έχει αγωνιστεί σε ΑΓΕΧ, Αρτάκη, Ερμή Σχηματαρίου (8 χρόνια), Α.Ε. Περιστερίου, ΑΕΕΠ Χαλκίδας (6 χρόνια), Γ.Σ. Κύμης, εκ νέου Ερμή Σχηματαρίου (3 χρόνια), Αστέρα Αλιβερίου και εδώ και δύο χρόνια και πάλι στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας, έχοντας συμπληρώσει τα…μπασκετικά ένσημα!

Όσο για τον Στέλιο Γρηγοράκη που σήμερα κλείνει τα 36, πρωταθλητής Ελλάδας με τους έφηβους της ΑΓΕΧ και μεταξύ άλλων, Ερμής Σχηματαρίου (άνοδος σε Γ’ Εθνική), Ληλάντιο (πρώτος σκόρερ πρωταθλήματος) και από πέρυσι επίσης μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση, πρώτος σκόρερ της ΑΕΕΠ Χαλκίδας στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou

Σχολικοί Final-4: 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παύλος 81-98 Κέρδισαν το χειροκρότημα!

pannikolaou