Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωση Έσπερου Λαμίας εν όψει έναρξης προετοιμασίας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Έσπερος Λαμίας με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 31 Αυγούστου, αλλά και τις εξελίξεις με την πανδημία Covid-19, τα μέτρα προστασίας, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη από φορείς και κόσμο στη νέα προσπάθεια που επιχειρεί:

Η πανδημία του COVID-19 και η εξέλιξή της, είναι το κυρίαρχο γεγονός που καθορίζει , όλες τις αγωνιστικές και αθλητικές δράσεις των τμημάτων μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές μας, την προηγούμενη εβδομάδα προχώρησε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις όλων των εμπλεκομένων του τμήματος, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Ε.Ο.Κ., και ΟΛΟΙ είναι απόλυτα υγιείς.
Ανακοινώνουμε την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας, ΕΣΠΕΡΟΣ Γ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ, την Δευτέρα 31-8-2020 και ώρα 16:00 μ.μ., στο κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας.
Την φετινή αγωνιστική περίοδος 2020-2021,το πρωτάθλημα της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας Ανδρών, θα έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά λόγω της πανδημίας του COVID-19 . Ελπίζουμε να κυλήσουν όλα ομαλά και όλοι οι αθλητές όλων των συλλόγων, να είναι απόλυτα υγιείς ,ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ,έχοντας ‘’κατά νού’’ τις νέες πραγματικές δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες της νέας αγωνιστικής περιόδου: Καλεί ΟΛΟΥΣ τους φίλους της ομάδας, ΟΛΟΥΣ τους φορείς της πόλης και ΟΛΟΥΣ τους κατέχοντες θέσεις ευθύνης, να στηρίξουν την προσπάθειά μας, με όποιον
τρόπο οι ίδιοι κρίνουν πιο πρόσφορο.
Καλή Αρχή μας.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ”

Σχετικά άρθρα

Video από το μεγάλο διπλό του Έσπερου Λαμίας στο Βόλο!

pannikolaou

Διευκρινιστικές οδηγίες για covid-19 στον αθλητισμό για το διάστημα 6-13 Δεκεμβρίου

pannikolaou

Από 10 Δεκεμβρίου η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου! Οι όροι και οι προϋποθέσεις

pannikolaou