Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανανέωσε με Αγγ. Μάτο & Μπόλματη ο Λοκρός!

Κύμα ανανεώσεων στον Λοκρό Αταλάντης, που αναμένεται να παρουσιάσει μια πολύ ισχυρή ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, καθώς ανανέωσε ο βασικός κορμός της ομάδας.

Μετά τον Ανέστη Μάτο, η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστό με νέες ανακοινώσεις πως τη φανέλα του Λοκρού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα φορούν επίσης οι Άγγελος Μάτος και Μάριος Μπόλματης, παίκτες επίσης με πολλές παραστάσεις σε πρωταθλήματα Εθνικών κατηγοριών.

Αναλυτικά:

”Στα πλαίσια στελέχωσης της ομάδας μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας για ένα ακόμη χρόνο με τον Άγγελο Μάτο !!!!! Συστάσεις για τον Άγγελο δεν χρειάζονται καλή συνέχεια στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!”
”Συνέχεια ανανεώσεων για την ομάδα μας !!!! Σήμερα λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση για ένα ακόμη χρόνο της συνεργασίας μας με τον αθλητή του συλλόγου μας Μάριου Μπόλματη !!! Μάριε η οικογένεια του Λοκρού σου εύχεται μια χρόνια με υγεία και επιτυχίες!!!”

Σχετικά άρθρα

ΕΟΚ: Ανακοίνωσε εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ!

pannikolaou

Καλύτερος Ευρωπαίος παίκτης που αγωνίζεται στο ΝΒΑ;

pannikolaou

Το 2ο τουρνουά 3 on 3 ”Ραφαήλ Σκεμπές” από ψηλά! (video)

pannikolaou