ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Αναχώρησαν οι πρωταθλήτριες νεάνιδες του Σύλλα για την τελική φάση στην Αθήνα!

Αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για την Αθήνα η αποστολή της πρωταθλήτριας ομάδας νεανίδων του Σύλλα Αιδηψού, που από αύριο και μέχρι την Κυριακή 9 Αυγούστου, ρίχνεται τη μάχη της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κοκκινιάς Αμαρουσίου!

Η ομάδα της Αιδηψού πέτυχε για 2η συνεχόμενη χρονιά την πρόκριση της στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας της κατηγορίας νεανίδων, ενώ πέρυσι είχε περάσει και στην τελική εξάδα των κορασίδων φτάνοντας στην κατάκτηση της 3ης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου!

Η φετινή πρόκριση αποτελεί μια ακόμα αλυσίδα στον κρίκο των μεγάλων επιτυχιών του Σύλλα, που έχει ξεφύγει από τα στενά όρια της Περιφέρειας, έχοντας δημιουργήσει μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα!

Η συμμετοχή και μόνο στις 6 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας αποτελεί από μόνη της τεράστια επιτυχία, με τον Σύλλα να θέλει στους αγώνες που ξεκινούν από αύριο με πρώτο αντίπαλο τον Πιερικό, να ευχαριστηθεί το μπάσκετ και την παρουσία του, διεκδικώντας ότι περισσότερο του αναλογεί!

Σχετικά άρθρα

Πρόταση της ΕΣΚΑ για επανέναρξη των τμημάτων υποδομής!

pannikolaou

Η ψηφοφορία της εβδομάδας από το waverpoll.com (19/1-24/1)

pannikolaou

Η ψηφοφορία της εβδομάδας από το waverpoll.com (11/1-17/1)

pannikolaou